Gå til innhold

forum forum index


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er vel ikke så innmari farlig om det står det der?

Jeg tror egentlig det er meningen at det skal være slik, man får en mer ryddig gren oversikt, slik som denne: Forum -> Tilbakemeldinger.

Joda...Amund har sagt at han skal se på det, men han har jo 1000 andre ting å se på oxo så :shrug:

 

Jeg syns å huske at det var snakk om at når templates kom på plass for alle søstersidene(haterdetordet) så skal det fixes på. :shrug:

Lenke til kommentar

Dette er grunnen: Når man setter opp PHPBB2, blir man bedt om å lage navn på forumet. Amund har da sansynligvis kalt det for "Forum". Da vil det bli til Forum Forum Index, fordi PHPBB2 setter av seg selv in "Forum Index". Så hvis Amund bare gir forumet nytt navn, f. eks. "hardware.no", vil det stå "hardware.no Forum Index". Dette er av egen erfaring. For Amund som skal forandre dette: Hvis du har administrasjonspanelet på norsk, er det på "Nettsidens navn" du skal forandre. Jeg er ikke dog sikker på om det er det samme på dette forumet som på det andre forumet jeg fant det ut på. Men det skader vel ikke å prøve? :)

Lenke til kommentar

Problemet mitt er at dette forumet brukes ikke bare av "Hardware.no". Det brukes også av Barbara.no, Gamer.no, Overklokking.no osv.

 

Dessuten blir det feil å skrive "hardware.no" i dette feltet, fordi da vil man tro at man havner på "hardware.no" når man klikker på linken. Saken er jo den at man blir sendt til forsiden av forumet, og linktittelen blir derfor svært upresis.

 

Mvh,

Amund

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...