GLN Skrevet 29. juni 2008 Del Skrevet 29. juni 2008 Har tenkt å begynne med fullkorn blanding igjen til frokost. Og siden jeg ikke kan fordra melk, så må jeg erstatte det med noe annet. Har prøvd yoghurt, men det må så mye yoghurt til per blanding at det vil bli altfor dyrt i lengden. Finnes det evt noe annet enn fullkornblanding som er greit å ha til frokost? Lenke til kommentar
Zapticon Skrevet 29. juni 2008 Del Skrevet 29. juni 2008 (endret) Eg prøvde med vatn ein gong... Det gjer eg ikkje igjen Endret 29. juni 2008 av Zapticon Lenke til kommentar
DMN Skrevet 29. juni 2008 Del Skrevet 29. juni 2008 Proteinshake (blanda med vann) kan være et alternativ.. Lenke til kommentar
master air Skrevet 30. juni 2008 Del Skrevet 30. juni 2008 Soja melk, eller hvordan det nå skrives på norsk. Soy milk på engelsk. Lenke til kommentar
Garanti Skrevet 30. juni 2008 Del Skrevet 30. juni 2008 Soyamelk Men tja, yoghurt er ikke så dyrt, koster vel 11-12 kroner for en halvliter, "bare" det dobbelte av hva melk koster. Selv om vann ikke fungerer til fullkornblandig, fungerer det jo ganske bra til havregrynsgrøt, du kunne jo vurdert det. Lenke til kommentar
Articfare Skrevet 5. juli 2008 Del Skrevet 5. juli 2008 Personlig bruker jeg Cultura Naturell eller Kefir. De har litt skarp smak, men det er bare å prøve dem. Lenke til kommentar
Nobrains Skrevet 13. juli 2008 Del Skrevet 13. juli 2008 (endret) eplejuice. Ikke le, det funker fint. Men ikke ta de sureste eplejuicene... Men nå er jo ikke juice det sunneste heller da Endret 13. juli 2008 av Nobrains Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå