Gå til innhold

Hvordan tjene penger?


ukehfuiks

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da har du ikke fått med deg gledens budskap. En av disse WGI-folka har vedtatt forelegg på kr 10 000. Den andre saken er henlagt.

Flotte greier! :-) Var overbevist om at denne saken kom til renne ut i sanden slik som det skjedde med Natures Own(MLM) der vel Lotteritilsynet mente det var/er ulovlig, men Justisdepartementet(?) mente det er lovlig.

 

Litt rart at han godtok forelegget dog, ettersom alle som er med i WGI vistnok er så entusiastiske. Kanskje det er en del av de som er med som mener at det er litt på kanten juridiskog ikke ville risikere at saken endte i retten.

 

Dessverre rammes ikke slike foretak av bestemmelsene om pyramidespill. Her kommer det forhåpentligvis endringer. Et fornuftig skille mellom pyramidespill og lovlig foretak vil f.eks. være at 70% av produktene i nettverket må selges til folk som ikke er medlem. (Hvilket utelukker alle dagens store MLM-foretak.)

 

LeD

Ja det hadde vært bra med en slik lovendring. Tvilsomt om noen av de store MLM'ene i Norge hadde klart å omstille seg til en slik lov. Selv om man satt grensen til 50% (som kanskje er mer naturlig?) ville f.eks Natures Own og Herbalife fått store problemer.

 

(Mine sikre kilder dypt inne og høyt oppe i Natures Own-nettverket sier at markedet for deres produkter er ganske så mettet. Flere av de som har vært med lenge sitter med egen lagre av produkter som de ennå ikke har brukt opp. . :-] )

 

Selv om ingen vil si det tror jeg at hele nettverket ville ha kollapset dersom de skulle håndheve en slik lov.

Lenke til kommentar

Ja det hadde vært bra med en slik lovendring. Tvilsomt om noen av de store MLM'ene i Norge hadde klart å omstille seg til en slik lov. Selv om man satt grensen til 50% (som kanskje er mer naturlig?) ville f.eks Natures Own og Herbalife fått store problemer.

 

Du har nok rett i de ville få problemer. De 70 prosentene hentet jeg forøvrig fra Robert Fitzpatrick som leder Pyramid Scheme Alert.

 

Han forteller:

 

"The sale of products is in no way a protection from anti-pyramid scheme statutes or unfair trade practices set forth in federal and state law. MLMs that sell useful, quality products have been successfully prosecuted under anti-pyramid scheme laws by state and federal officials. MLM is a legal form of business only under certain rigid conditions set forth by the FTC and state Attorneys General. Many MLMs are currently in gross violation of these guidelines and operate only because they have not been prosecuted. Recent court rulings are using a 70% rule to determine an MLM's legality. At least 70% of all goods sold by the MLM company must be purchased by non-distributors. This standard would place most MLM companies outside the law. The largest of all MLMs acknowledges that only 18% of its sales are made to non-distributors."

 

En slik praksis ønskes velkommen...

 

LeD

Lenke til kommentar

Han forteller:

Var jo en meget bra artikkel. Tydlig at han vet hva han snakker om, han plukker fra hverandre alle positive forestillingene om MLM som det er mulig å ha.

Likte spesielt det han skrev om "Lie #1"

 

Alle som vurdere å begynne innen et MLM-konsept burde lese den.

Så synd at det er så få som ser dette. Leste at 85% av vestlig befolkning benytter TV som viktigste informasjonskanal. Og hver gang de har noe om MLM er det svært ofte om ett eller annet nytt konsept som er tvilsomt; men hvor det alltid er med noen som har tjent mye penger.

 

 

Fant frem igjenn en gammel artikkel om MLM og spam. En av grunnen til at jeg ikke liker MLM's noe særlig.

 

Work At Home!

Lenke til kommentar

hopp på en line båt i sommer ferien då har du deg 60 000 om du er heldig og det positive med å vere på lina er at du ikkje bruker penger då :wink:

MEN du må kunne holde ut med et manskap som har det som hobby å mobbe ny kommera :cry:

 

men det er vert det når du ser pengane som er komt in på kontoen :woot:

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Ser det reklameres både for Mc Donalds og porno her.....og inniblant oppfordring til å leve fattig på studielån. Her ser det ut som det er en blanding av både fugl og fisk når det gjelder ideer til inntekt.

 

Må allt være så "svart/hvitt" da? Eller enten/eller?

 

Nå mener jeg ikke at man burde jobbe deltid på MC Donalds og andre halve dagen som prostituert eller velge om man skal studere og samtidig ha dårlig råd. Det finnes nyanser.

 

Nå er jeg ikke med i WGI, men jeg har venner som er det. Jeg var nok en av dem som hang på gjerdet og ikke riktig forsto hva det dreide seg om. I dag vet jeg bedre! Hvis noen av dere hadde lest om hva man får inntektene fra i WGI - ville dere til sammenligning stemplet en vandlig lottokomisjonær som en pyramidespill-hai!

 

Jeg selv har ikke måttet velge enten/eller når det gjelder jobb og hobbier. Jeg har bare tillat meg selv å kunne tjene også på å ha en hobby.

 

Hvorfor ta lysten fra en som har lyst til å vite mer om MLM - med å anbefale han å ta seg jobb med å gå med avisen eller jobbe på MC Donalds. Alle må jo få velge det ut i fra engen interesse. Ikke gjør narr av folk fordi de er interisert i noe annet enn deg.

 

Ikke stemple dette innlegget som reklame - jeg må få rett til å utrykke mine meninger jeg også.......selv om jeg liker nettverksmarkedsføring. :oops:

Lenke til kommentar
får advare mot at det er ulovlig og "reklamere" for WGI og, pga det er et pyramidespill....bare slik at ingen prøver på det.

 

Kor står det SVART på Hvitt at det er et pyramide spill?? Det er bare folk som sier det... Pengene man tjener i WGI kommer fra aksje salg og lotteriet da.. Altså det er et MLM system, eller et nettverk som man kan kalle det. Men pyramide spill er det ikke..

 

Men til alle som sier at det er bra og legger ut linker:

 

Dette er IKKE lov, det er lov å være med i WGI, men ikke markedsføre det i NORGE!!!!!

Lenke til kommentar

Det stemmer -

det er ikke lov å markedsføre spill i norge som kommer under lotteri og som ikke har godkjenning fra lotteritilsynet. (...merkelig at så mange aktivt annonserer i aviser, sportarrangementer og tv rklamer og går fri med det....) Så lenge som WGI har spill som kommer under lotteri er det ulovlig å markedsføre. Men det informere, utrykke sine meninger er fullt lov. Ingen har kommet til at det er et pyramidespill. ..og tro meg de i myndigheter og tilsyn har nok gjort allt de kan for å finne noe som hadde gitt dem grunn til å stemple WGI som det.

 

Når du kjøper ei bukse, har du tengt på hvordan strukturen fra ide til ut i salg er. Vet du hvor mye penger som brukes av et solgt produkt, på å reklamere for produktet? Det er vi så vandt til at vi bare aksepterer uten å mukke. Nettverks markedsføring er "the world of mouth", nyhet som går fra munn til munn - ikke mer misstenkelig enn det.

Lenke til kommentar

Ser det er noen her som driver med forskellig innen nettverks markedet.

 

Ser også at det er noen som anbefaler å heller ta seg jobb på McDonalds i stedet for å holde på med det.

 

Skulle gjerne fått et godt svar på hvorfor det er bedre å jobbe med McDonalds enn å tjene sine inntekter i en annen nettverks bedrift.

Lenke til kommentar

Er WGI godkjent av norske myndigheter?

 

Mange spør meg om WGI er godkjent av norske myndigheter. Noen har sagt at det er godkjent av Økokrim. Stemmer dette?

 

WGI er et spill som har spillerlisensen sin fra Belize og hvor firmaet er registrert på British Virgin Islands. Det retter seg til interesserte over hele verden, ikke spesielt til Norge.

 

Det er ingen norske myndigheter som har noen myndighet til å godkjenne et slikt spill. Derfor vil det være feil å si at det er godkjent av Økokrim. De driver ikke med slik godkjenning.

 

Som nordmenn kan vi fritt spille i utenlandske spill, men vi må huske på at inntektene skal vi betale skatt av. dette regnes som kapitalinntekter og vi her dermed 28% skatt på dette. Vi må selv sørge for å oppgi dette til myndighetene.

Lenke til kommentar

hehe, bra diskusjon.

Som tidliger sagt her, jo særere, jo bedre. En venn av meg er vip member på skitx, og han mener det ligger tett i gay-pron, men det er ikke helt hans greie, så han står over sier han.

 

Ellers, tilbake til emnet, hvis du bor i Oslo området, så kan du få lov til å pante alle flaskene mine, så tjener vi begge på det, jeg blir kvitt dem og du får litt anstendig arbeid og noen grunker :D

 

Ellers, så kan du selge div søsken til teppefabrikker i asia, har hørt at man får et par tusen pr år, søsknene blir motatt av den snille mannen som betalte flybiletten på flyplassen og de får (nesten) dekket kost og losji.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...