Gå til innhold

Tråden for Super Smash Bros Brawl


Anbefalte innlegg

Level 9 her er mye "smartere" og bedre enn dem i Melee, som bare gikk rolig inn i smashen din omtrent. Men de er ikke VANSKELIGE. Men jeg tror det skal veldig mye til for å gjøre dem så mye bedre, uten å "overpowere" dem med ekstra fart eller noe. De har utrolig gjennomført AI hvis du skal sammenligne med andre spill. Uansett: Det er så stor forskjell på computere og mennesker når du spiller, at det nesten ikke kan sammenlignes.

 

For øvrig: Hadde ikke du 3000-4000 kamper ONLINE eller noe AlltidRett? I allefall for noen uker siden. Det er vel ikke SÅÅÅ rart, eller overraskende, at lvl 9CPU, eller vanlige mennesker er griselett for deg? :p

 

Jeg har faktisk blitt tatt på senga da jeg har spilt mot noen level 9'er for litt siden, med tanke på hvor forskjellige de er fra mennesker. Kan riktignok ikke sammenlignes.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
For øvrig: Hadde ikke du 3000-4000 kamper ONLINE eller noe AlltidRett? I allefall for noen uker siden. Det er vel ikke SÅÅÅ rart, eller overraskende, at lvl 9CPU, eller vanlige mennesker er griselett for deg? :p

 

Stemmer det ja. Og jeg har hatt brawl siden mars. Blir litt feil å si at vanlige mennesker er griselett for meg da :/ Er faktisk en del bare her i Norge som jeg småsliter med å vinne over. Og til og med en som slår meg all the time. :ermm:

 

Men det burde jo være enkelt å gjøre CPU'n vanskeligere da.. For det første så har den potensiale til å kunne reagere MYE raskere enn et menneske. Logisk egentlig,siden maskinen jo registrerer det med en gang du har trykt inn knappene :p

 

Også kunne de jo gjort sånn at cpu'n tilpassa seg spillestilen din og kunne forutse saker og ting. For det kan den ikke nå.. Lærer du hvordan du skal spike en char, så kan du gjøre det hele tiden uten at cpu'n klarer å skjønne hva som skjer. Har slått 3 level 9 CPU's på lag mot meg på den måten.

 

Men spiller veldig lite mot maskinen da,og etter å ha prøvd igjen igår skjønner jeg hvorfor. Måtte virkelig se etter for å være sikker på at det var level 9 :/

Endret av AlltidRett
Lenke til kommentar

Angående vanskelighetsgraden på AIen kan den gjøres svært mye vanskeligere. Faktisk er AIen til Unreal Tournament ganske patetisk i forhold til hva den kunne vært, selv på vanskeligste vanskelighetsgrad. Grunnen er ganske enkelt at om AIen får lov til å leke på fullt potensiale blir den for vanskelig for en menneskelig hjerne å vinne over. Botene skyter perfekt hver eneste gang og reagerer så raskt at det er tilnærmet umulig å treffe dem, og dessuten vet de nøyaktig hvor de skal finne helse og gjør aldri noe feil. Hadde AIen i SSBB blitt utnyttet til det fulle ville ingen av dere hatt sjanse mot den. ;)

Lenke til kommentar

Men så er det forskjell på et FPS og et 2D Fighting. ;) Du kan ikke bare stille på "100% Headshot" i Brawl. Å programmere en cpu som LÆRER av spillestilen din kan umulig være lett. Og cpu-ene reagerer jo faktisk lynkjapt. De kan bruke skjolt AKKURAT idet du skyter dem med Fox tett på, på en måte mennesker ikke ville gjort det. Men det forandrer jo ikke at det er et lite lagg etter angrepene deres, som kan utnyttes av mennesker. Refleksene deres ER lynkjappe, det er bare det at de ikke gjør ting FØR de skjer, slik lærevillige mennesker gjør.

 

Det er NOE forbedringspotensiale (de er klønete på å hoppe oppover på ulike plattformer o.l. i baner du har laget selv bl.a, Og de er veldig uforsiktig med bomben på Bridge of Eldin-banen f.eks). Men utover det, er AIen nært toppnivå, sammenlignet med andre spill som sagt. Og selv om man SER ting som kunne blitt forbedret, måtte man omtrent kunnet trylle for å få det realisert. Eller overpowere dem med unaturlige evner.

 

Perfect Darks vanskeligste cpuer er MYE vanskeligere enn Brawls lvl 9. Men det er et skytespill! Treffsikkerheten er bare skrudd opp til "instants headshot, 90-100% treffsikkerhet). Desuten har de evner der, som mennesker ikke har. Som at de er raskere, og kan løpe baklengs opp stiger o.l. Egentlig er det ganske imponerende AI i Brawl. Cpuene gjør ulike ting, mot ulike karakterer, med ulike items, på ulike baner. Og de har ingen MAJOR feil, enda det er så mange ting som legger opp til det. En veeeldig stor oppgradering, sammenlignet med Melee.

 

Der gikk cpuen inn i smashene dine. Du kunne bare stå rolig med Marth og smashe dem til de døde. Bowser var helt ubrukelig mot lasern til Falco f.eks. Du kunne stå og skyte til han hadde 999%. Han klarte bare ikke gjøre noe med det. Ellers ignorerte de miner og bomber du la ut. De PRØVDE ikke engang å unngå dem. Og andre items kunne de være helt desperate på å ta. F.eks. på Temple-banene. Hvis det kom EN "mat" på andre siden av banen, avbrøt de hele kampen og løp HELT til den ene maten, desperat.

 

Jeg er fornøyd med cpuene slik de er i Brawl. Man kan alltids bruke handicap eller flere mot deg, om det blir for lett. En cpu vil UANSETT ikke bli som et menneske.

Endret av UleDule
Lenke til kommentar
Noen som greier Cruel Brawl uten å bruke noen "skitne" triks da? Syns den er vanskelligere en level9...

 

Er Jigglypuff methoden der man hopper under stadionen og satser på at dem hopper etter et skitten triks?

Man trenger ganske god tolmodighet for å få det til ordentlig så ;O

Lenke til kommentar
Aha.. Får prøve litt alene da. De verste er de bossene jeg ikke kjenner så godt til fordi bruttern spilte halve ssb.

 

Du burde nok lære deg de bossene på litt lettere vannskelighetsgrad før du bare spiller i vei på den nest vannskeligste :p

Med mindre du er skikkelig god da xD

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...