Gå til innhold

Tråden for Super Smash Bros Brawl


Anbefalte innlegg

Kom meg endelig gjennom SSE i dag. Bra å bli kvitt det mølet en gang for alle. :p På tide å nyte resten av spillet.

 

Bare et lite spørsmål angående SSE når man har klart det:

 

Jeg fikk beskjed om at jeg har klart SSE for første gang (spilte på Normal), så skjer det noe spesielt av interesse om jeg spiller hele greia på nytt? Har tenkt å få så mange troféer som mulig, men har liten lyst til å gå gjennom hele SSE enda en gang...

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lite spørsmål angående å åpne Wolf:

 

 

Har klart SSE og vet det er to måter å få ham på. Enten spille gjennom Boss Battle med Fox eller finne ham i ruinene i SSE. Jeg bruker å løpe gjennom ruinene (på Easy) for å finne ham, men har ikke sjanse å banke ham? Stort sett tar han en sammenhengende kombo til jeg dør. De få gangene jeg faktisk denger løs på ham tar han like grei en insta-kill og dreper meg med et slag selv om jeg har 0& skade. Noen som har et tips hvordan jeg enklest kan banke ham? Begynner å bli lei av å løpe gjennom hele ruinene igjen og igjen og igjen bare for å få ham. Har alle de andre folkene inkludert Toon Link, så det hadde jo vært morsomt å få Wolf også. :)

 

Endret av thecrow77
Lenke til kommentar

Jeg får en syk gledesfølelse av å banke opp Pikachu, men det er nok bare meg. :p

 

Har prøvd å banke opp Wolf med flere folk, men han er altfor rask. Men får vel øve og øve. Hmpf. ;) Slet med å åpne Toon Link også, men det gikk da til slutt.

 

Edit: Tok han til slutt med litt flaks. :)

Endret av thecrow77
Lenke til kommentar

Haha såklart kan man ikke save. Man får jo bare spille maks 2 minutter på de lengste demoene. Og jo, det ER latterlig. Burde heller vært sånn at man kunne få spilt ETT oppdrag, EN bane, eller på et visst område.. 2 minutter er jo ikke litt nok til å få inntrykk av spill som ocarina of time imo.

Lenke til kommentar

Tror det er meningen vi skal oppfatte det som easter eggs også. Siden det er et spill som Brawl, der alle store nintendokarakterer møtes, er det morsomt med en mulighet til å kunne se dem i deres opprinnelige omgivelser. Det er jo ikke "fullverdige" demoer. Selv om jeg må innrømme at jeg ble litt skuffet da jeg så hvor korte de var :\

Lenke til kommentar

Liker de Masterpiece bitene, men synes helt klart de burde vært lengre. Spill som Ice Climbers og Donkey Kong trenger ikke være så lange da de ikke har så mye å by på (teknisk), så tre, fire minutter holder lenge. Andre spill som OoT er langt mer variererte, så jeg ville hatt minst et kvarter for å se om det er noe jeg er interessert i. Når dere tenker etter går et kvarter svært raskt om man skal sette seg inn i et slikt spill. Selve kontrollene er en ting, men hva med historien? Dialogen? Utforske litt? Teste kamp? ;)

Lenke til kommentar

Et par innlegg med spam er slettet. Gjentatt posting av lenker som inneholder javascript som får nettlesere til å låse seg kan medføre reaksjoner.

 

(Vennligst ikke kommenter dette innlegget. Reaksjoner på moderering gjøres pr. PM/melding)

Endret av Skagen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...