Gå til innhold

Tråden for Super Smash Bros Brawl


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Brawl er fun det. Dog kun som et partyspill, noe Sakurai i og for seg siktet til.

 

Jeg håpet på et mer kompetetivt spill, etter sin fantastiske forgjenger Melee - som helt klart er det beste kompetetive spillet noensinne. Brawl eier ingen kompetetiv side, og blir dermed kjedelig i lengden.

 

Utrolig idiotisk av Sakurai å ignorere den kompetetive siden av Smash Bros., oghan gikk med vilje inn i spillet og gjorde det mer random, tregere og rett og slett ukompetetivt ved fjerning av diverse teknikker som fantes i Melee og Smash Bros. 64. Man trengte ikke være god for å vinne, mente han. En filosofi jeg selv syntes er idiotisk, men jaja.

 

Tourneyfags som deg må berre innsjå at Super Smash Bros alltid har vore og alltid vil vere eit party-spill. "No items, Final Destination, Fox only" gjorde Melee til eit anna spel enn Sakurai ville det skulle vere, derfor fiksa han på det. Og det å si at Melee var det klart beste kompetetive spillet noensinne er vel å ta litt hardt i, *host*Starcraft*host*.

Lenke til kommentar

Jeg bare satte i platen og begynte å spille. Har ikke tilgang til internett på Wii'en ennå og har ikke oppdatert noe som helst siden Super Mario Galaxy. :) (tok en stund før Bully fungerte, men tror ikke den oppdaterte noe).

 

Elsker dette spillet, og jeg spiller nesten bare solo. Har prøvd å spille mot dama, men taper bare... :blush: Til gjengjeld har jeg kommet ned til 23 stk igjen i 100-Man Brawl. Slitsomt, men utrolig morsomt. Det høres kanskje ikke så ille ut å sloss mot hundre stk én etter én, men de kommer som regel fire eller fem om gangen, og vi får ikke noe som helst healing i det hele tatt. Dessuten er det ikke hundre folk mot hverandre, men hundre folk mot deg. ;)

 

Edit: Angående kontrollene har jeg en GC-kontroller liggende, men den er nesten urørt. Både jeg og dama foretrekker wiimote og nunchuck. Vi har prøvd å aktivere den wii-mote-smash greia hvor vi rister kontrollen for å få et smashattack, men slo det fort av igjen. Det er like greit å bruke knappene og spaken. Det ble fort irriterende å presse spaken opp for å hoppe (spesielt om man prøver dobbelhopp), men da den ble slått av er kontrollene helt utmerket.

Endret av thecrow77
Lenke til kommentar
Hehe, har spilt SSBB i flere måneder jeg nå, Freeloader+US-versjonen ;)

 

Hvilke kontrollere bruker folket da? Jeg går for GC-kontrolleren, men har begynt å prøve wiimoten i det siste (uten nunchucken)

 

Har heldigvis GC kontrollere hvis det skulle bli vanskelig, men satser på at det går bra med wii kontrolleren også. eller hva mener folket? :)

Lenke til kommentar

Klart man kan klare 100-Man Brawl med å finne en karakter som har bra angrep (som Donkey Kong) og spamme et superangrept hele tiden, men hva er vitsen? De tre jeg spiller mest med er Samus, Zelda og Fox fordi jeg liker dem. Angrepene deres har ingenting å si. Det er samme grunn til hvorfor jeg aldri spiller med for eksempel Lucas og Kirby. Lucas aner jeg ikke hvem er, og Kirby har jeg aldri likt. :)

 

Dessuten er det jo en ting å klare 100-Man Brawl, men klarer dere den med alle folkene? Da hjelper det ikke hvor bra Donkey Kong eller Lucas er. ;)

Lenke til kommentar
Ble i grunnen skuffa over dette spillet. Altfor tregt, og basert på flaks mtp uber-itemsa og banene som skifter hele tiden. Melee var mye gøyere. Eneste som var bra, var alle nye folka.

 

Du vet at du kan skru av items?

 

Du må også bare vende deg til tempoet, så blir det bra ;) Baner som skifter..? Du kan da velge hvilke baner du vil spille på?

Lenke til kommentar

Jeg har hatt spillet siden tirsdag, og kan trygt si at dette er wii favoritten. Har ikke noe negativt å si utenom at noen karakterer er litt likere enn andre. Og gjennom det jeg har lest på nett virke det som om det er få som liker subpace emmisary. For meg var det den store overraskelsen!. Jeg digger den med andre ord<3

 

Jeg har spilt de andre i serien og dette er den beste etter min mening.

10/10 :)

 

Edit: Jeg liker forresten best remote og nunchuk

Endret av Mithos
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...