Gå til innhold

Tråden for Super Smash Bros Brawl


Anbefalte innlegg

(fant ikke en tråd for denne, så jeg får vel starte en).

 

Ja, da var det endelig kommet og grundig testet. Jeg har aldri spilt et slikt spill før da jeg ikke har hatt Nintendo før, men dette var moro! Jeg trodde det skulle være et rent slossespill med flere folk samtidig, men var faktisk ikke klar over at det var så enormt mye mer enn det. Her snakker vi alt fra mini-spill hvor vi slår en sandsekk så langt som mulig med baseballkølle til en adventure-mode hvor vi gjør alt fra å spille tradisjonell Brawl til plattformspill (av alle ting).

 

Liker dere å åpne ting? Her kan dere gå berserk. Selv presterte jeg å få en liten reward for å slå den sandsekken over tre hundre meter og en annen for å gå gjennom Classic mode på Normal vanskelighetsgrad.

 

Grafisk ser det svært flott ut, og det flyter jevnt hele veien. Folkene er meget interessante, skjønt det er noen jeg ikke aner hvem er. Likevel, med Samus, Link, Fox og Donkey Kong samtidig blir det jo kaotisk så det holder, og det er bare noen av favorittene mine.

 

Meget, meget bra spill som anbefales til alle, enten dere spiller sammen med noen eller alene. :D

 

Men to spørsmål om dere har tid.

 

* Hvordan slå jeg på den sandsekken? Har prestert å få den over tre hundre meter (325.5m for å være presis), men som regel kræsjer den i en usynlig vegg?

 

* Hvordan gjør man de der Final Smash-greiene? Mener man skal trykke på B-knappen, men den eneste gangen jeg har klart det fikk Samus et sikte fra en rakett. Trodde dette var Final Smashen hennes, men alle de andre ikludert Mario fikk den samme?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
* Hvordan gjør man de der Final Smash-greiene? Mener man skal trykke på B-knappen, men den eneste gangen jeg har klart det fikk Samus et sikte fra en rakett. Trodde dette var Final Smashen hennes, men alle de andre ikludert Mario fikk den samme?

Det var ikke en final smash ;)

Final smash får du fra smash ballen (fargeskiftende ball med et "off-center" svart kryss på), det du hadde var en rakettgreie (husker ikke hva den heter) som dukker opp når du samler fargefjær, sverd og én ting til. Det er bare en item, og er derfor lik for alle.

Lenke til kommentar

Som jeg sa har jeg aldri spilt et Smash Bros spill før, så ja, jeg er så noob som det går ann å bli. Jeg har ikke engang giddet lest anmeldelser, forhåndsomtaler eller noe slikt engang. :)

 

Har klart åtte av de Event-ene, så de eneste som gjenstår er Final Smash'en til Fox og det med Ike, hvor vi skal knuse alt som går ann å knuse. Problemet er ikke at de er vanskelige, men at jeg ikke aner hva man egentlig skal gjøre. :)

 

Og ja, har fått det. Ante ikke at det var kommet, men tok en tilfeldig tur innom en butikk i går og fant det. Jeg så bare fort på coveret og trodde det var Mario Tennis eller noe sånt tull, så jeg gadd ikke engang sjekke tittelen på coveret før jeg var på vei ut av butikken. Måtte nok pent gå en tur tilbake til disken da. Morsomt å finne et slikt spill ved en tilfeldighet når visse andre teller dagene til det kommer. :p

Lenke til kommentar

Brawl er fun det. Dog kun som et partyspill, noe Sakurai i og for seg siktet til.

 

Jeg håpet på et mer kompetetivt spill, etter sin fantastiske forgjenger Melee - som helt klart er det beste kompetetive spillet noensinne. Brawl eier ingen kompetetiv side, og blir dermed kjedelig i lengden.

 

Utrolig idiotisk av Sakurai å ignorere den kompetetive siden av Smash Bros., oghan gikk med vilje inn i spillet og gjorde det mer random, tregere og rett og slett ukompetetivt ved fjerning av diverse teknikker som fantes i Melee og Smash Bros. 64. Man trengte ikke være god for å vinne, mente han. En filosofi jeg selv syntes er idiotisk, men jaja.

Lenke til kommentar

Seriøst. I går? Rundt klokken 17, for å være presis. De hadde til og med to kopier. :)

 

Selv digger jeg single-player biten i Brawl, da det er så utrolig mye å gjøre og låse opp. Selvsagt er det jo enda morsommere å spille med venner i samme rom, men hvorfor diskutere hvilken bit som er best når vi har begge to? :)

Lenke til kommentar

Jeg har aldri spilt Melee, men Brawl er helt klart et av de bedre Wii-spillene vi har i dag. Mario Kart Wii er genialt en stund, men selv det blir for ensforming for meg i lengden. Brawl har et svært bra kampsystem hvor areanene faktisk forandrer seg svært mye til tider (aner ikke om de gjorde det på Melee også), og så mange spillmåter at man ikke går lei.

 

Et av favorittspillene mine gjennom tidene er gode, gamle IK+ på Commodre 64 fordi det er første og eneste gangen jeg har spilt et slossespill med mer enn to karakterer om gangen. (det var tre stk her). I Brawl har vi fem, seks stk samtidig. :)

 

Er det forresten noen som har klart 100 Man Brawl? Jeg har kommet ned til 30 stk igjen med Zelda, men ikke snakk om å komme lengre. Elsker forresten den detaljen med at publikum roper ut navnet ditt når du gjør det bra. Fikk litt ekstra motivasjon av å høre folk rope ut "Zelda! Zelda! Zelda!" hele tiden. :p

Lenke til kommentar

Mitt eksemplar er sendt fra PK i dag tidlig, så med litt flaks har jeg det i hånden i morgen!

 

Fikk prøve det under TEIP-festivalen på Samfundet i Trondheim, har gledet meg sykt etter et svært (om enn kaotisk) førsteinntrykk.

 

Er nesten litt skuffet over at det ikke er mer snakkis om at det kommer ut om to dager, mulig de største entusiastene har sittet med US versjon og Freeloader et par måneder allerede :!:

Lenke til kommentar

Kommer bare med litt norske anmeldelser av Brawl jeg :p

Gamereactor 10/10

Dagbladet: Terningkast 6

VG: Terningkast 6

Dette er faktisk de eneste jeg har sett, og alle har vært toppkarakter..

Dette kommer til å bli konge ;p

Endret av ValinoR92
Lenke til kommentar
Jeg håpet på et mer kompetetivt spill, etter sin fantastiske forgjenger Melee - som helt klart er det beste kompetetive spillet noensinne. Brawl eier ingen kompetetiv side, og blir dermed kjedelig i lengden.

Det stemmer rett og slett ikke, turneringsspill i Brawl står meget sterkt både i USA og Japan. Regner med at du først og fremst sikter til fjerningen av wavedashing og innføringen av tripping, de andre forandringene gjør svært lite for å jevne ut forskjeller mellom gode og dårlige spillere. Nerfingen av shields har gjort det atskillig lettere for gode spillere å slå mellomgode, særlig fordi noen av top-tier karakterene er både små og vanskelige å mestre (Særlig G&W og TL, men også MK har fulldekkende shield lengre enn populære mid-tier karakterer).

 

Uten items vil en god spiller slå en middels spiller hundre av hundre ganger, kun svært gode spillere kan utnytte den uannonserte (og oppskrytte) .1-.2 laggen fra tripping. Måtte du wavedashe for å vinne i Melee var du uansett aldri særlig god, det var ikke akkurat vanskelig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...