Gå til innhold

Får ikke justert lydnivå når jeg ser på dvd


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Ny htpc med Creative lydkort, gir meg ingen mulighet til å justere volum, bass, diskant når jeg ser dvd, enten det er iso filer spilt gjennom VLC, eller fra dvd spiller ( PowerDvd ).

Får kun gjort dette når jeg spiller av avi formater..

Noen som har noen ider om hvorfor det er slik??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei :) ja jeg bruker spdif..

Som sagt så fungerer jo alt helt topp, men oppdaget problemet her for et par år siden.. For jeg syns at hver gang jeg spilte av dvd filmer så låt de så "tamt".. så jeg tenkte at da justerer jeg opp bittelitt på bass og diskant, men det hjalp ikke noe, og da oppdaget jeg også at volumkontrollen heller ikke fungerte.. dvs den virker i den frad at jeg kan justere den opp og ned, men det skjer ikke noe med lyden.. kun når jeg spiller av divx filmer og mp3, flac osv.. men ikke dvd!!

Sittet nå i snart 3 timer bare i dag og prøvet og følge Mastiff sin oppskrift på hvordan man setter opp lyden på best mulig måte.. lastet ned ac3 filter og spdif filter.. men virker fremdeles ikke..

Noen som har noen ider om hvorfor dette ikke virker? en kompiss av meg har samme lydkort.. og har ikke dette problemet.. og vi har de samme innstilingene på lydkortet..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...