hoppeball Skrevet 24. juni 2008 Del Skrevet 24. juni 2008 Hei! Er fersk fotograf, og fersk i bildekritikken... Håper å få noen synspunkter på bilder fra helgens makrellrøyking. Velger å legge ut tre bilder her, da de er ganske forskjellige, men av samme motivet. Her har jeg lagt til litt farge på tønna, og fjernet en del grønt. Det var i første omgang fordi den assosiasjonen jeg selv fikk var om forurensing av skog På dette bildet ville jeg først og fremst få fram linjer og symmetri. Og til sist er tønna, med den gode gamle ovnen under. Begge deler har vel stått der de står i 50 år. Jeg er interressert både i hva dere ville gjort med disse bildene, og hva jeg burde gjort annerledes når jeg tok dem, siden motivet antakeligvis blir stående noen år til. Selv om det nok blir en god stund til neste gang det er flammer og fisk med i bildet Lenke til kommentar
PMnormal Skrevet 25. juni 2008 Del Skrevet 25. juni 2008 Oi, hjemmebrenning tenkte jeg da jeg så dette. Ikke seriøst, selvfølgelig. Men omgivelsene får det til å se ut som noe som foregår i skjul ute i skogen, noe det selvfølgelig ikke er. Røkt sild er digg, og hjemmerøykt mest av alt. Her har du klart å ta beskrivende og gode bilder, som kunne illustrert en hvilken som helst artikkel om denne havets folkelige delikatesse. Du viser forståelse for illustrasjonsfoto. Håper silden smakte Lenke til kommentar
ogajor Skrevet 25. juni 2008 Del Skrevet 25. juni 2008 Gode bilder, god dokumentering av en kultur, savnet kanskje noen mennesker på bildet. Men jeg liker uttrykket ditt i alle fall. Skikkelig kald blå himmel også med en fugl som ser ut til å tåle det i sin fjær. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå