Gå til innhold

Ikke kjøp spill fra Electronic Arts og andre som har SecuROM, det kan koste deg DYRT!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Men vil denne jævelskapen installeres på nytt igjen neste gang jeg kjører et spill fra EA, feks. C&C 3?

 

C&C3 har jeg selv, og det har enten ingen eller så har den en eldre versjon. Jeg har en eldre versjon av SecuROM på disken men vet ikke hvilket spill det kom. Så det kan du nok trygt spille. Mulig det er andre varianter som bare fucker med visse CD/DVD- RW, brennerprogram osv.

 

Jeg har ikke hatt noe som helst problemer med dette enda jeg har alle disse spillene som har SecuRom. Paranoia på sitt beste.

 

Så det plager deg med andre ord ikke nevneverdig at disse selskapene har brutt dine rettigheter? At de har hacket maskinen din? At de gjør den sårbar for hackere? At du risikerer plutselig og tilsynelatende uten årsak, ikke å kunne boote inn i Windows? Det plager deg ikke at den ligger og lusker i bakgrunnen og sender disse selskapene privat informasjon fra PC'en din? Det plager deg ikke at den bestemmer hva slags programvare du kan kjøre?

 

Du er heldig som ikke har hatt problemer. Men at du personlig ikke har hatt dem betyr ikke at de ikke eksisterer.

Endret av guardianpegasus
Lenke til kommentar
Har hatt problemer med brenning av DVDer i det siste, så jeg tok en kjapp titt innom Windows-registret, og jeg fant jeg fant! Fulgte guiden for sletting av stringene + filene, så håper alt er fjernet nå. Men vil denne jævelskapen installeres på nytt igjen neste gang jeg kjører et spill fra EA, feks. C&C 3?

Vel, avhengig av spillet vil nok en eller annen versjon av SecuROM innstalleres igjen ja. De eldre spillene har eldre versjoner av SecuROM, og disse versjonene er noe mindre harmløse enn de nyeste versjonene. Tror de fleste spill lansert/gitt ut før Bioshock og Crysis burde være trygge.

 

Se her: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=972901&st=0

Endret av Snorre
Lenke til kommentar

Anbefaler alle å sjekke ut http://www.securom.com/support_faq.asp

Ikke fordi alt som står der nødvendigvis er korrekt, men fordi man i det minste får selskapets egen propaganda servert, og ikke bare SecuROM-motstandernes.

 

Synes jeg SecuROM er greit? Absolutt ikke. Det gjør meg sint at man behandler ærlige kunder slik, mens piratene koser seg med sine ulovlige, "renere" eksemplarer.

 

Samtidig synes jeg folk som boikotter ikke skal bruke dette som et påskudd for å laste ned. Nedlasting gir dem bare påskuddet de trenger for å gjøre neste generasjon "beskyttelse" enda drøyere. I tillegg til at det blir ganske patetisk som ytring, da nedlasteren ikke ofrer noe med sin boikott. Vil du ikke betale for originalproduktet p.g.a. "beskyttelsen" (helt legitimt), så har du heller ingen rett til å spille spillet.

Lenke til kommentar
Hva med å kjøpe spillet og man må registrere seg for å kunne bruk det som wow, conan osv.

Hadde ikke måtte hatt trojanske hester i produktet da.

 

Taperene av denne softwaren er vi som betaler for spillet.

 

Det som gjør MMO'er delvis kopisikkert er det at spillene fungerer kun online. Det hadde nok blitt mye bråk om man var 100% nødt til å være tilkoblet en internett linje for å spille singleplayer spillet man har kjøpt seg, kun på grunn av pirater.

 

Jeg synes hele denne Securom greia har gått helt ut av kontroll. Det er ting som dette som dreper PC gaming. Det er ingen som tjener på denne evige kampen mot piratkopiering, problemet er PC plattformen i seg selv og hvordan spillene er utformet for denne.

 

En ting som er ganske sprøtt å tenke på er at om jeg tenker på alle kommende PC spill jeg gleder meg til og vil spille så sitter jeg med ca 3 stk. Disse er da Warhamer Online, Starcraft 2 og Spore. Jeg vet faktisk ikke om noen flere for øyeblikket, og det sier endel om hvilken vei PC som spillplattform går.

Lenke til kommentar

Oki.. Nå har jeg testet det meste her, og mine rettigheter under securom_v7_01.

Har prøvet det meste her nå. Noe funker overaskene greit noe ikke. Uten og fordype meg for mye her. Men noen backup av filene mine på DVD måtte jeg se langt etter. :thumbdown:

Har også en brannmur som sier fra, om noen programmer vil snike seg på nett. Veldig nyttig :p

 

Men så var det om det gikk an og avinstallere SecuROM under Xp.

 

Vel. Hva kan man si, uninstalleren fra http://www.securom.com/support/SecuROM_Uninstaller.zip fungerte veldig dårlig.. Se forøvrig vedlegg filene.

post-106273-1214423579_thumb.jpg

Morsom melding å få.. Not.

 

post-106273-1214423636_thumb.jpg

Plassering av mappa, og filene inne i den. OBS. disse er ikke syndelig, vis du ikke har hakket av "vis skulte filer og mapper"

post-106273-1214427727_thumb.jpg

Litt mislykket.. Alle spill som skulle bruke den, er av installert.

 

Fant også ut at Sierra og F.E.A.R bruker også denne fine saken. Men mulig vis en eldre versjon som følger med den.

 

 

Kan vel ikke akkurat si at jeg er så glad i verken spille eller musikk industrien her i dag :mad:

 

Så vist noen har lyst til å starte en liten boikott av EA og andre som bruker denne møkka. Så regn med meg.. :hrm:

Endret av Ronaldi
Lenke til kommentar
Samtidig synes jeg folk som boikotter ikke skal bruke dette som et påskudd for å laste ned. Nedlasting gir dem bare påskuddet de trenger for å gjøre neste generasjon "beskyttelse" enda drøyere.

 

Det er absolutt et godt poeng. Men disse bedriftene KAN IKKE vinne kampen mot piratene og hackerne. Den er allerede tapt og dødfødt. Det eneste de kan gjøre er å tilby et BEDRE produkt til en RETTFERDIG pris og IKKE behandle deres egne kundebase som kriminelle!

 

Spørsmålet blir hva som svir mest i lengden. Hvis salgstallene stuper og de bruker det som påskudd for å lage ennå tøffere kontroller og malware, så vil det koste dem ENNÅ mer business, og slik vil det fortsette inntil de ødelegger så mange PC'er at ingen vil kjøpe spillene deres i det hele tatt, og da går de faktisk konkurs.

 

Jeg vil ikke oppfordre folk til å bryte loven, men å piratkopiere og å "rense" SecuROM spill gjennom piratversjoner mener jeg er en offentlig tjeneste og moralsk riktig om ikke på grensen til plikt. Å laste ned SecuROM spill er sivil ulydighet. De som har laget disse spillene selger tross alt et ulovlig produkt - et ulovlig produkt vi ikke skulle trenge å betale for.

 

Tenk om noen solgte mobiltelefoner med avlytningsustyr som gjorde at alle dine samtaler ble tatt opp av produsenten. Og noen fant en lur måte å både koble ut dette samt løse telefonen ifra kontrakten som gjør at du får den til 50 øre eller 1 krone.

 

Ulovlig? Tja... det blir en gråsone. Nedlasting og nerfing av SecuROM blir i dette tilfellet et teknisk og moralsk must. Lovlig sett er det litt mer ambigøst, men men... folket vil spille og underholdes.

Lenke til kommentar

Fy faen, og her kommer de å klager på at vi ikkje kjøper spillene deres, men laster de ned istedenfor. De ødlegger bare for seg selv. Jo flere personer som får høre om dette, jo flere vil laste ned istedenfor. Kor dum går det an å bli? Ikkje dummere en EA iallefall.

 

-Noob out! :wow::ninja:

Lenke til kommentar

Er så synd at fleire og fleire produsentar går over til konsoll. Fekk prøve Bad company med ein kompis her ein dag.. Bruker eit magasin og maks "spray" for å ta ned ein fiende! Følte meg som ein idiot. Er faktisk latterlig å spele first person shooters og andre spel, der du må aime, på konsoll. Bransja øydelegger seg sjølv med slike kopibeskyttelses program, spel som er alt for dårleg optimalisert for hardware(crysis og AOC anyone?). Eg er heller ikkje noko fan av piratebay, men har funne verdien av mellom anna Steam.

 

Forresten, eg lasta ned Mass Effect via EA store, har eg fått dette securom programmet?

Lenke til kommentar
...

Litt mislykket.. Alle spill som skulle bruke den, er av installert.

Fant også ut at Sierra og F.E.A.R bruker også denne fine saken. Men mulig vis en eldre versjon som følger med den.

Kan vel ikke akkurat si at jeg er så glad i verken spille eller musikk industrien her i dag :mad:

Så vist noen har lyst til å starte en liten boikott av EA og andre som bruker denne møkka. Så regn med meg.. :hrm:

Fikk samme problem som deg, men nå skal jeg slette ALT av spill som jeg ikke vet helt sikkert er uten Securom og se om jeg får det til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...