Gå til innhold

Kan du anbefale noe "chick-lit"?


Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Kanskje noe av Cecelia Ahern, slik som PS: I love you og Where Rainbows End er noe for deg? Har lest disse to bøkene av Cecelia Ahern (riktignok ikke på engelsk men), og synes de var bra :)

 

Idag har jeg også kjøpt A Place Called Here av Cecelia Ahern og Lessons in Heartbreak av Cathy Kelly, som virker veldig bra, tror de to bøkene også går under kategorien "chick lit". Disse kjøpte jeg likegodt på engelsk, tenkte de kansje var bedre på engelsk (har ikke sett den sistnevnte boka på norsk heller da)

 

Synes det er en veldig bra sjanger å lese på, for leser jeg altfor kompliserte bøker, faller jeg bare av lasset. :)

 

Idag har jeg også kjøpt meg en bok av Marian Keyes, Lucy SUlivan skal gifte seg. Mens jeg har sjangsen til å spørre en som har lest alle bøkene hennes, håper det er greit at jeg spør. Var de andre bøkene til Marian Keyes og Sophie Kinsella bra?

Endret av amher
Lenke til kommentar

Treig til å svare ja... Sommer og sol skylder jeg på!

 

Jeg synes bøkene til Marian Keyes og Sophie Kinsella er bra ja. God, lett underholdning. Av de to foretrekker jeg nok Marian Keyes - gleder meg til den nye boka kommer!

 

Liker å lese på engelsk, for det første så er det ofte en del poenger og småvitser som blir borte i oversettelsen og for det andre, så er det en god måte å holde engelsken ved like på.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+12348972834

Cecelia Ahern er fantastisk! Har lest alle bøkene hennes, på engelsk så klart. PS I Love You er den beste, men du bør se den før du ser filmen. Filmen er jo bare en Hollywoodfilm som har ødelagt hele handlingen, spør du meg... Jeg nekter å se den. Uansett, les bøker av henne!

 

Anbefaler også en som heter The Double Life of Anna Day. Den er morsom, romantisk, koselig og sorgfull. Alt på en gang, og en litt annerledes chick-lit igrunn, uten at jeg skal røpe for mye.

 

dot.Homme er også kjempebra!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest Slettet+12348972834

Det er mer dame i 30årene-drama, bare så det er sagt:)

 

Er ferdig med If You Could See Me Now av Ahern nå, den er vidunderlig! Nest best etter PS I Love You.

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...

Jeg har lest en del av bøkene til Marian Keyes-bøkene og digger de, og synes også at Twilight-serien er kjempebra. Jeg foretrekker sjeldent fantasy og vampyrer ovenfor "chick-lit" men leste ut en bok på nesten 600 sider på to dager og det sier vel nok. :) Leste den på engelsk og anbefales varmt.

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...