Gå til innhold

Zalman Z-machine GT1000


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Noen som har erfaring med dette kabinettet?

 

Zalman Z-Machine GT1000 Alu, Titan (Blå Vifter)

 

Eller "tvillingen"

 

Zalman Z-Machine GT1000 Alu. Black (Røde Vifter)

 

Heisann..

 

Ja.. Har erfaring med tvillingen :p. z-machine GT1000 Alu. Black. Dette er ett helt utrolig solid kabinett med tykk alu konstruksjon. Det er utrolig pent og det lyser av kvalitet. Du får plass til 8800 Ultra kort. Og det er også laget fester til 2 stk HD'er i bunnen av kabinettet under HK som passer helt utmerket til ett par RaptorX disker med vindu :p. alle HD oppheng er med gummi oppheng. Gjennomført kabinett. Det er dyrt. men synes det nesten er vært prisen. (trur du får det billigere andre plasser)

 

Hvorfor det ligger under Big Tower.. det vet jeg ikke. det er ett midi tower. Les også kommentarene. Alle er overfornøyd.

Endret av Smoker
Lenke til kommentar
bra bestilte en egenkonfigurert pc med det første kabinettet på komplett. Synes det går litt tregt da :confused:

Bestilte den 6. ble først sendt den 18. og har bare kommet fram til oslo ifølge pakkesporingen...

 

åhh.. det var jo ikke likt komplett da. dem pleier å være raske. kanskje det var noe som ikke var på lager eller noe sånt!?. men du burde jo ha fått det nå siden det var sendt den 18. om du ikke bor på Svalbard eller no.

 

Trur hvertfall at du blir fornøyd med kabinettet. Jeg har det ikke selv.. men bygget opp en maskin for en kompis med alu black kabinettet.. og det var nice å bygge i. samt følelsen av kvaliteten. det topper langt over nesten alt jeg har bygget i før. Håper du får det mandag eller no da. om ikke får du ringe å høre hva som skjer. :) Har lyst å se titan kabinettet som du har bestilt i real life. Se om det er like rått som Alu. Black'en.

 

Noe jeg glemte å ta med var dørene.. Synes løsningen på dem var geniale. en del åpner delen med disker mot fremkant. den andre delen er vindus delen som åpner seg mot bakkant. Genialt. Eneste jeg har noe å si på er skruene.. dørene sitter med umbrako skruer. skulle jeg hatt det selv ville jeg bytta med no thumb screws. men dette er jo en ubetydelig bagatell :D

 

Du får ha lykke til med byggingen når du får delene.

Lenke til kommentar
jeg skal ikke bygge hehe:P har bestilt en egenkonfigurert en på komplett. Har nok ikke så mye skills der neixD de bygde den for meg og sendte den ferdig den 18.

en annen jeg spurte sa at den var som en støvmagnet, har du opplevd noe slikt?

 

At den er støvmagnet.. nei.. ikke noe mer enn en annen hvem som helst PC.. om du refererer til plexi vinduet.. så har akryl lett for å bli statisk. men har ikke merket noe med det på noe som helst måte i det kabinettet jeg bygget i.. ikke eieren heller etter som han sier. Men så klart viftene vil dra inn støv. spess om kassa står på gulvet. så om du vil forhindre en del av dette kan du jo alltids sette på ett par støvfiltere på vifter som suger inn i kassa.

 

Jeg vil gjerne se noen bilder ja når du har fått den :D

Endret av Smoker
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
de tullingene på komplett sendte meg et black med røde vifter isteden får det i titanium med blå vifter:S men men, jeg er glad...for det var egentlig det røde jeg vill ha!:D

 

Kansje du trodde at du bestilte aluminiums kabinettet, men underbevisst bestilte svart istedet for? :D:tease:

 

Jeg vurderer å kjøpe dette selv, Eller Antec p190.

Et annet alternativ jeg ser på er Thermaltake Xpressar med Vapo, men dette koster sikkert flere tusenlapper og ettersom jeg har hørt vil VAPOen kun kjøle CPU, og ingenting annet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...