Gå til innhold

HTC Touch Pro


Anbefalte innlegg

Noen som vet om denne samarbeider 100% med MB-Phonesystem (Mercedes-Benz ML320CDI handsfree blåtann system)? Dvs at det går an å få kontaktlisten på bilens Command? Fungerer ikke med Nokia E90, fungerer med iPhone.

Bump:) Absolutt den viktigste faktoren når det gjelder valg av telefon.

 

ville nok tatt en telefon inn til HTC, ikke mange som går rundt å husker på så spesifikke saker ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da er også min telefon endelig kommet. Den ble sendt på onsdag i forrige uke men har altså tilbrakt hele 6 dager i postens varetekt. Utrolig!!

 

Har ikke fått lekt så lenge med den enda, men inntrykket er absolutt bra så langt. Jeg har lastet ned en del programmer fra XDA og skal laste ned ytterligere slik at jeg får telefonen akkurat slik jeg vil ha den.

Lenke til kommentar

Er to ting jeg funderer litt på:

 

1) Mitt eksemplar har en skjev liten glippe mellom plastdelen nederst og selve displayen. Dvs overgangen mellom HTC-logoen og rullehjulet/ok-knappen. Akkurat i skjøten der glassplatene møtes. Er det flere som har en skjeivhet her?

 

2) Uttrekket av tastaturet føles ikke akkurat som om glir på luftputer. Det skraper litt i det jeg trekker det ut. Ganske vanskelig å legge merke til, men det merkes om man er oppmerkson. Er det flere som har opplevd dette?

Endret av Patience
Lenke til kommentar

Har et lite problem. Prøvde å installere Spb pocket plus, men avinstallerte, likte FLO bedre. Men etter dette har jeg mistet det lille batteriikonet opp til høyre, en del av såkalt quick meny? Noen som vet hvor jeg finner denne igjen?

 

Ellers mange takk til deg som tipset om tastelås. Har ikke opplevd særlig lommeoppringing, men er litt utrygg likevel.

Lenke til kommentar

Ikke fulltastatur nei (foreløpig, det kommer nok), men fullt funksjonelt med tastatur på skjermen + touchscreen. Og hva mener du med større? Det spørs hvordan du ser det. Pro er vesentlig tykkere enn HD - og personlig er det tykkelsen som gjelder. Ergo, er HD'en "mindre", selv om den er litt bredere og litt høyere enn Pro. Du merker den ihvertfall mindre i lomma når den er høy og bred, og ikke tjukk som Pro.

Lenke til kommentar
Da har jeg ogås bestilt meg en Touch Pro, blir et par lange dager med venting nå.

Du vet at Touch HD er like rundt hjørnet sant?

 

Man må jo ha en telefon i mellomtiden ;)

 

Hvorfor ikke vente til neste utgave etter HD, sikkert enda bedre :) Tror faktisk ikke smarttelefoner utvikler seg noe mye mere. Eneste vi kan håpe på er bedre batteri kapasitet. Om skjærmen blir "enda bedre" har lite å si for meg. Den har såpass høy oppløsning idag at noe bedre en Touch pro har jeg strengt tatt ikk bruk for. Kamera i mobil er og blir mobil uansett hvor mange mpix. Det er str som begrenser seg med tanke på optikk. Får håpe noen klekker ut noe super batteri. Eneste jeg synes er "litt" dårlig på pro'en. Ellers så er den som en drøm å bruke. Fungerer utmerket opp imot serveren på jobben.

 

Mvh

Lenke til kommentar

Hei folkens!

 

Lurer på om det er noen problemer forbundet med touch skjermen og det å holde den inntill øret mens man prater slik som f.eks. SE850 har og andre lignende telefoner fra SE og sikkert andre produsenter? Det som skjer med SE sin telefon er at den plutselig begynner å forandre på ting når du prater og øret ditt berører de tre touch sensetive knappene nederst på skjermen. SE burde skamme seg for å produsere slikt tull.

 

Joda jeg har lyst på HTC touch pro, men blir litt usikker da når det nevnes HD og til og med HD med tastatur.. --- luksus problem kalles det!! ;)

Lenke til kommentar
Hvorfor ikke vente til neste utgave etter HD, sikkert enda bedre :)

Fordi det mest sannsynlig er LENGE til den kommer. Touch HD skal komme i begynnelsen av oktober etter hva jeg har hørt.

 

Tror faktisk ikke smarttelefoner utvikler seg noe mye mere. Eneste vi kan håpe på er bedre batteri kapasitet.

Jeg tror du tar feil. Utviklingen de siste 2 årene har vært stor, bare se hva vi har fått til hva GPS, 3G, kamera og Touchscreen angår. Ingenting tilsier at utviklingen på andre punkter enn batterikapasitet skal "dabbe av".

 

Siden du sier at det "eneste vi kan håpe på er bedre batterikapasitet", mener du vel at fremtidige smarttelefoner (som Diamond, Pro og HD vi har sett fra HTC) ikke vil være forbedret på andre punkt enn batterikapasiteten? Jeg tviler, men mulig jeg tar feil.

 

Om skjærmen blir "enda bedre" har lite å si for meg. Den har såpass høy oppløsning idag at noe bedre en Touch pro har jeg strengt tatt ikk bruk for.

Større skjerm gir bedre brukervennlighet - slik er det bare. Pro er en litt annen sak ettersom den har fullt QWERTY-tastatur, men likevel... Bedre oppløsning og fysisk skjermstørrelsen gjør det bedre å se filmer på. Forskjellen på 2,8" og 3,8" er ganske stor imo.

 

Kamera i mobil er og blir mobil uansett hvor mange mpix. Det er str som begrenser seg med tanke på optikk.

Riktig at megapiksler i seg selv ikke har betydning for bildekvalitet, og det er også riktig det du sier med at det er optikken som er flaskehalsen - men bedre optikk vil vel komme hvis det legges vekt på det også? Mer kunnskap og bedre teknologi fører til at mobilene vil få bedre og bedre optikk fremover. Megapiksler på mobiler i dag er et rent salgstriks, ettersom mange lar seg lure av det - men selv om en god mobil med 5 megapiksler i dag ikke er like bra som et kompaktkamera til 995,-, trenger det ikke bety at ikke fremtiden mobiler vil ha forbedret optisk ytelse jfr. bedre optikk.

 

Får håpe noen klekker ut noe super batteri. Eneste jeg synes er "litt" dårlig på pro'en. Ellers så er den som en drøm å bruke. Fungerer utmerket opp imot serveren på jobben.

Stor utvikling også på batterifronten, men at det ikke utvikles noe i de andre egenskapene blir feil å si - kun fordi du må lade mobilen din hver dag. At Pro'en "fungerer utmerket opp imot serveren på jobben" er helt sikkert, typisk WM.

Lenke til kommentar
Hei folkens!

 

Lurer på om det er noen problemer forbundet med touch skjermen og det å holde den inntill øret mens man prater slik som f.eks. SE850 har og andre lignende telefoner fra SE og sikkert andre produsenter? Det som skjer med SE sin telefon er at den plutselig begynner å forandre på ting når du prater og øret ditt berører de tre touch sensetive knappene nederst på skjermen. SE burde skamme seg for å produsere slikt tull.

 

Joda jeg har lyst på HTC touch pro, men blir litt usikker da når det nevnes HD og til og med HD med tastatur.. --- luksus problem kalles det!! ;)

Både Diamond og Pro skal ha en funksjon (vet ikke om den kommer originalt, mener å huske at det er et lite tilleggsprogram du trenger å installere - ikke store greiene ihvertfall) som gjør at touchskjermen deaktiverer seg selv under et anrop.

 

Om HD har den samme funksjonen skal være uvisst, men jeg regner med det - ettersom den er bygget på det samme OSet og brukergrensesnittet som Diamond og Pro.

 

Personlig ville jeg valgt (og velger) å vente på HD. En eventuell HD Pro er ikke interessant for meg - med mindre den kommer med andre nyttige funksjoner sammenlignet med HD. Fulltastaturet i seg selv trenger jeg vel egentlig ikke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...