Gå til innhold

MGS4 saver ikke! Flere timers spilling gått tapt


Anbefalte innlegg

 

Jeg tok nylig første boss Flying Octopus, og kom langt videre.

Jeg fant Naomi og lærte meg sporing. Jeg skjøt ned flere robotkuer og kom til den bydelen der du må rømme fra robotoene, etter at bilen til våpenselgeren velta over.

 

Iløpet av denne tiden savet jeg flere ganger, men når jeg startet spillet idag igjen var jeg helt tilbake på Octopus bossen.

 

Jeg har nesten mistet lysten til å spille nå, jeg prøvde flere ganger for å ta bossen og nå har jeg mistet alt jeg gjorde. Forbanna irriterende. Er det noen som har opplevd samme problemet?

 

Og NEI, jeg slo ikke av maskinen mens hard disk lyset var på, eller midt under en saving.

 

Endret av Ramius
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I teorien skal spillet fortsettes ved seneste checkpoint om du har lagret etter dette punktet. Vet ikke hva som kan ha skjedd om du lagret etter gitt checkpoint og fremdeles ble satt tilbake til et tidligere punkt..

 

Kunne du satt på en spoiler-varsel i tittelen på tråden? Var dum nok til å lese tråden uten å tenke på spoiler, og nå fikk jeg forsåvidt vite noe jeg ikke ville vite enda.

Lenke til kommentar

Dette skjedde med meg første gangen jeg kjørte spillet. Satt vel der omlag en time og spilte bli og fornøyd. Neste gang jeg kjørte spillet var jeg plutselig i begynnelsen igjen. Fant ut at du må lagre spillet fra start-menyen. Når du kjører spillet igjen begynner du i begynnelsen av området du lagret spillet i.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...