Gå til innhold

Hardwarekaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Tror jeg må få kloka i en 920 etterhvert, ja.

 

Long time no see, btw! :wee:

920 hadde vært gøy ja, men jeg kjøper ihvertfall ingenting før jeg har hørt om nyere batcher osv.

 

BTW ( :p) ja, lenge siden. Høstferie og greier. Har 2x Dual heatercores, singel heatercore, XSPC Reservoar top, MCP 355, Fuzion V2 GPU og CPU liggendes. Har ikke montert det enda, mangler HK.. Masse snackss.. 4870 og ja, har ikke prøvd det enda :p

 

Travelt på skolen.. Opp 6, ferdig me leksedritten kl 10... Får heldigvis tid til å tenke på hw når jeg er på dass. Har kjørt lappis i månedsvis, helt tragisk.

Endret av todda7 -2rst1-
Lenke til kommentar
Travelt på skolen.. Opp 6, ferdig me leksedritten kl 10... Får heldigvis tid til å tenke på hw når jeg er på dass. Har kjørt lappis i månedsvis, helt tragisk.

Allmenn Påbygg? :p

Allmenn allmenn :p

 

Noen som vet om plassbegrensningene på SATA->USB konvertere virkelig er sanne, eller om de kun er der siden de ikke har testet større disker?

Lenke til kommentar

Hvordan vil dette oppsettet fungere i praksis?

 

https://prisguiden.no/vis_handlevogn.php?waggon_id=85626

 

Grunnen til at jeg har et såpass gammelt skjermkort er at jeg har dette allerede, og ikke ser noen grunn til å kjøpe noe nytt mtp. at dette fortsatt er et bra skjermkort. Jeg har også en ekstra harddisk og DVD-brenner som jeg har tenkt å sette inn.

 

Jeg er en som bruker PCen mye, både til arbeid, surfing, musikk, film, nedlasting og spilling, gjerne samtidig. Etter hvert har jeg også planer om å kjøpe en 1080p projektor og kjøre filmer osv. fra Pcen i full HD. Jeg vil også at PCen skal gi meg god ytelse over lang tid og ha gode muligheter til å oppgradere og sette inn nye komponenter om det blir nødvendig.

 

Jeg har tro på at oppsettet jeg har satt meg ut tilfredstiller alle disse kravene, men jeg har aldri bygget en hel PC fra grunnen av og vil gjerne få innspill fra noen mer erfarne PC-byggere. Det er ikke sikkert jeg har tenkt på alt. Er det f. eks. noe mer jeg bør ha med? Hittil har jeg bare tenkt å kjøpe en SATA-kabel, trenger jeg andre kabler også?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...