Barista Bob Skrevet 11. august 2008 Del Skrevet 11. august 2008 Er det egentlig noen forskjell på å spise dette og å spise selvkomponert ostesmørbrød med kniv og gaffel? Om det faktisk er en smaksforskjell er det kanskje verdt å prøve. Men om ikke så tror jeg at jeg holder meg til det tradisjonelle og mye enklere å lage ostesmørbrødet. Forskjellen er at det er altfor mye ost i denne "retten", dette sammen med ferdig-oppskårete skiver gir følelsen av å spise ferdigtygget mat - noe jeg og flere som har prøvd det synes er kvalmt. Lenke til kommentar
Kaggen Skrevet 11. august 2008 Del Skrevet 11. august 2008 Er det egentlig noen forskjell på å spise dette og å spise selvkomponert ostesmørbrød med kniv og gaffel? Om det faktisk er en smaksforskjell er det kanskje verdt å prøve. Men om ikke så tror jeg at jeg holder meg til det tradisjonelle og mye enklere å lage ostesmørbrødet. Første gang jeg prøvde det lagde jeg det i stekeovnen, og da vart bitene sprøe. Det er en av fordelene jeg ser ved å kutte skiva opp. Lenke til kommentar
Slimda Skrevet 12. august 2008 Del Skrevet 12. august 2008 Forskjellen er at det er altfor mye ost i denne "retten", dette sammen med ferdig-oppskårete skiver gir følelsen av å spise ferdigtygget mat - noe jeg og flere som har prøvd det synes er kvalmt. Du velger selv hvor mye ost du skal ha, og hvilken måte du "steker" den på. Kan uten problemer få til sprøstekt brødbiter med en smule smeltet ost og krydder, eller hva som nå enn tenner dine smaksløker. Lenke til kommentar
Jahve Skrevet 11. september 2008 Del Skrevet 11. september 2008 (endret) Her er min bilde-tunge brødshivo (skulle vært uttalt av Arne Brimi) opplevelse. Med en vri. Varmluftsovn på 200 grader i 10 minutter. Crunchy! .....OM NOM NOM NOM.... Jeg synes det var veldig godt å ha til middag, og kommer til å repetere dette ofte. Endret 11. september 2008 av Jahve Lenke til kommentar
lilko Skrevet 24. februar 2009 Del Skrevet 24. februar 2009 Denne tråden dør ut. Brødshivo er herlig Lenke til kommentar
Kuroi-Neko Skrevet 26. februar 2009 Del Skrevet 26. februar 2009 Eyy! Hadde nesten glømt Brødshivo. Det skal jeg lage når jeg kommer hjem Lenke til kommentar
WheelMan Skrevet 26. februar 2009 Del Skrevet 26. februar 2009 Her er min bilde-tunge brødshivo (skulle vært uttalt av Arne Brimi) opplevelse. Med en vri. Varmluftsovn på 200 grader i 10 minutter. Crunchy! .....OM NOM NOM NOM.... Jeg synes det var veldig godt å ha til middag, og kommer til å repetere dette ofte. Om nom nom nom.. ..skal definitivt testes! Lenke til kommentar
akle Skrevet 26. februar 2009 Del Skrevet 26. februar 2009 (endret) Dette var jo genialt:) Lag dere Chili salt 2-3 ferske chili en par tre never med grov salt (litt usikker på hvor mye, men man kan alltids tilsette mer salt når man er ferdig om det ble for mye chili) Hakk chilien. Ha alt i en foodprossesor. Ha kanskje i litt vann slik at man får chili og salt til og blande seg men ikke mye. Kjør til det er greit blandet. Ha alt ut over en stekeplate, skjære fjøl eller lignende i et tynt lag og la det tørke. Er ikke sikker på hvor lang tid det tar. Hakk det opp litt hvis det er stor klumper og ha det i en salt/pepperkvern. Chilien gjør slik at man ikke bruker så mye , for mye salt er jo ikke sunt, men man merker ikke at det er mindre salt i maten. Og man får en god chili smak. Dette blir fantastisk, etter at jeg begynte med det på toasten må jeg bruke det på all lignende mat ostesmørbrød, pizza, osv Et annet godt krydder jeg bruker mye er "Chili eksplosjon" fra Black Boy. Endret 26. februar 2009 av akle Lenke til kommentar
Capt.Awesome Skrevet 2. mars 2009 Del Skrevet 2. mars 2009 Må kjøpe litt kjøttpålegg imorgen og prøve dette! Så sykt godt ut. Lenke til kommentar
Joananas Skrevet 5. mars 2009 Del Skrevet 5. mars 2009 (endret) Nam! Skal prøves :-) Edit: Sånn ble min brødshivo: Godt var det også Endret 9. mars 2009 av joananas Lenke til kommentar
Pañolada Skrevet 15. mars 2009 Del Skrevet 15. mars 2009 (endret) Prøvde dette i går bare med en liten vri. Kuttet opp hvitløksbrød i terninger, tok på peperoni kuttet opp i litt små biter, bacon (også delt i mindre biter), og så pizzaost på toppen. 7-8 min i ildfast form i ovnen. Ble meget godt, fikk ikke tatt noen bilder though. Endret 15. mars 2009 av Eivicious Lenke til kommentar
lilko Skrevet 15. mars 2009 Del Skrevet 15. mars 2009 Prøvde dette i går bare med en liten vri. Kuttet opp hvitløksbrød i terninger, tok på peperoni kuttet opp i litt små biter, bacon (også delt i mindre biter), og så pizzaost på toppen. 7-8 min i ildfast form i ovnen. Ble meget godt, fikk ikke tatt noen bilder though. Hørtes nydelig ut Skal prøves! Lenke til kommentar
Gjest Slettet-v6cLnSOv3V Skrevet 4. april 2009 Del Skrevet 4. april 2009 Skal ta å oppdatere førstepost med de nye bildene:) Lenge siden jeg har sett på tråden. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-EIV2CS Skrevet 6. april 2009 Del Skrevet 6. april 2009 Mine Innlegg, skal prøve dette ikveld. Lenke til kommentar
Fløyelsbøtte Skrevet 7. april 2009 Del Skrevet 7. april 2009 Jeg spiser dette atm, og det blir nok en slager her i huset. Fikk ikke tatt noen bilder denne gangen desverre Lenke til kommentar
Gjest Slettet-EIV2CS Skrevet 7. april 2009 Del Skrevet 7. april 2009 Har hatt det til frokost og kvelds, blir garanter i morgen også. Genialt! Lenke til kommentar
GullLars Skrevet 8. april 2009 Del Skrevet 8. april 2009 Dette må definnitivt legges til i min samleversjon av kokebok for "bachelor chowd". Er det noen som vet om en tråd for det eksisterer her på "mat og drikke", eller kanskje vi kan opprette en? Lenke til kommentar
Gjest Slettet-EIV2CS Skrevet 8. april 2009 Del Skrevet 8. april 2009 Du må gjerne opprette en, om du har mange slike oppskrifter. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-v6cLnSOv3V Skrevet 8. april 2009 Del Skrevet 8. april 2009 (endret) ... Endret 24. oktober 2019 av Slettet-v6cLnSOv3V Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå