phax Skrevet 18. juni 2008 Del Skrevet 18. juni 2008 Hva skiller dette fra vanlig ostesmørbrød da? At brødskiva er ferdigtygd? Tar lengre tid å lage, vanskeligere å spise, og smaken blir nok akkurat den samme. Lenke til kommentar
Alex Moran Skrevet 18. juni 2008 Del Skrevet 18. juni 2008 Spiser det as we speak. Meget godt. Tok på skinkebiter og pepperoni, samt litt pizzasaus. Nam! Lenke til kommentar
Rata101 Skrevet 18. juni 2008 Del Skrevet 18. juni 2008 Skal prøves. Jeg aner enorme muligheter for tweaking! Lenke til kommentar
Pilot_ Skrevet 18. juni 2008 Del Skrevet 18. juni 2008 Skal prøves. Jeg aner enorme muligheter for tweaking! Absolutt. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-v6cLnSOv3V Skrevet 18. juni 2008 Del Skrevet 18. juni 2008 (endret) ... Endret 24. oktober 2019 av Slettet-v6cLnSOv3V Lenke til kommentar
Krillekongen Skrevet 18. juni 2008 Del Skrevet 18. juni 2008 Oi oi! Dette må prøves. Så rimelig digg ut Lenke til kommentar
phax Skrevet 18. juni 2008 Del Skrevet 18. juni 2008 Rare mennesker, skulle trodd dere aldri hadde smakt ostesmørbrød før. Jaja.. Lenke til kommentar
Krillekongen Skrevet 18. juni 2008 Del Skrevet 18. juni 2008 Rare mennesker, skulle trodd dere aldri hadde smakt ostesmørbrød før. Jaja.. Det er en alternativ måte å lage ostesmørbrød på. Jeg mener at denne metoden har større muligheter for modifikasjoner en vanlig ostesmørbrød. Lenke til kommentar
Pilot_ Skrevet 18. juni 2008 Del Skrevet 18. juni 2008 Rare mennesker, skulle trodd dere aldri hadde smakt ostesmørbrød før. Jaja.. Man får jo mye mer fyll på denne måten. Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 18. juni 2008 Del Skrevet 18. juni 2008 En variasjon kan være hvis du først lager krutonger av brødbitene. Kan steke dem i olje sammen med noe krydder, for så å ha på fyllet og kjøre det i mikrobølgeovnen. *Glede seg til i kveld* Lenke til kommentar
Rata101 Skrevet 18. juni 2008 Del Skrevet 18. juni 2008 Ja, tenkte på det jeg og. Noe a la bruschetta. Lenke til kommentar
Barista Bob Skrevet 18. juni 2008 Del Skrevet 18. juni 2008 Ja, tenkte på det jeg og. Noe a la bruschetta. Que? Det er jo ikke i nærheten... Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 18. juni 2008 Del Skrevet 18. juni 2008 Derfor han la til "a la" Samme fremgangsmåten, andre ingredienser. Lenke til kommentar
Krillekongen Skrevet 18. juni 2008 Del Skrevet 18. juni 2008 Har du laget noe, Odd? Lenke til kommentar
Barista Bob Skrevet 18. juni 2008 Del Skrevet 18. juni 2008 Derfor han la til "a la"Samme fremgangsmåten, andre ingredienser. Du steker brød? det som er "likheten"? Lenke til kommentar
Henrik C Skrevet 18. juni 2008 Del Skrevet 18. juni 2008 Haha, denne må prøves. Får vel lage den til sen frokost/lunsj i morgen. Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 18. juni 2008 Del Skrevet 18. juni 2008 Har du laget noe, Odd? Yep. Min versjon: Brødskivene skjært i biter. Stekt i panne med olje, paprikapulver, hvitløkspulver, løkpulver, salt og chillipulver. Brukte pepperoni og salami. Varm i micro. Krydret til slutt med pepper, basilikum og oregano. Lenke til kommentar
Gaarulf Skrevet 18. juni 2008 Del Skrevet 18. juni 2008 Ser digg ut! Men blir ikke osten rar når den er øverst i microen? Lenke til kommentar
Dweesil Skrevet 19. juni 2008 Del Skrevet 19. juni 2008 Nå fikk jeg lyst på Brødshivo, men har ingen ost Ser godt ut, må kjøpe ost i morgen! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå