Gå til innhold

Batteritid, med mer - SE C702


Gjest Slettet-qtXdRFbtay

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-qtXdRFbtay

Hei. Jeg har nylig kjøpt meg SE sin første GPS-mobil - C702. Jeger stort sett veldig fornøyd, men har møtt på et par ting som jeg lurer på om kan være feil på min utgave, eller om det er generelle svakheter ved C702.

 

De tingene jeg opplever:

 

- Dårlig batteritid:

 

Er veldig dårlig, dårligere enn noen SE jeghar hatt tidligere, også tatt i betraktning at BT og 3G er aktivert og at jeg bruker GPS-en littegran (geo tagging). Men når jeg bruker den som navigasjon er den koblet til billaderen. Syns nesten batteriet synger når jeg bruker navigasjonen jeg, selv om telefonen er tilkoblet- er dette normalt?

 

En annen ting jeg har lagt merke til er at uansett hvor lenge jeg lader telefonene blir ikke batterinivået mer enn 98% i følge "Telefonstatus". Min drøyt år gamle W880i holdt sikkert 5 ganger bedre på batteriet, selv med BT aktivert hele tiden... men er dette å forvente pga GPSen? Eller kan det tyde på noe feil med min enhet? Må lade den mer enn en gang daglig for å ikke gå tom for strøm.

 

- Videoavspilling går tregt:

De videosnuttene som lå ferdig inne i telefonen klarte ikke telefonen og spille av ordentlig. Bildet hang ganske langt etter lyden, og på slutten av et klipp var det mange sekunder hvor man bare så bilde uten lyd :(

 

Virker dog som at den klarer å spille av de klippene man selv tar nokså greit. Men ville jo ikke tro at SE preloader klipp i telefonen som ikke telefonen greier å spille av greit... Eller har alle andre med denne telefonen dette problemet også?

 

 

- Veldig trege menyer:

Jeg vet ikke hvor tungt det nye menysystemet til SE er, men min opplevelse er at telefonen er treigere enn hvilken som helst SE jeg har hatt tidligere (T68i, T610, R600, K508i, W550i og W880i).

 

Føler telefonen ofte henger seg en stund, men kommer i gang igjen etter etter en stund, dvs alt fra 10 sek til et par minutter. Dvs uten at man tar ut batteriet - så den henger seg ikke fullstendig. Det er riktignok mens jeg bruker noen GPS-funksjoner eller lignende. Den henger seg ikke av å bare bla i menyene, men kan likevel lagge mye. Om jeg ser på et bilde på medier og trykker på velg, så går det feks et par sekunder før menyen åpner seg, med en hakkete animasjon... Er det bare jeg som har dette problemet?

 

 

Så... er det noen andre som har disse problemene, eller er det noe feil med min telefon? Jeg er enda innenfor DOA-tiden, så vurderer å gjøre et DOA-bytte.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-qtXdRFbtay

Har oppdatert SW med SEUSP i dag, selv om det stod jeg hadde nyeste programvare. Telefonen har også restartet av seg selv en gang i løpet av dagen, i tilleg til at "snarvei"-tasten plutselig ikke ville fungere - måtte restarte telefonen... blir nok en DOA dette.

 

I tillegg startet jeg Wayfinder Active i stad, og det frøs nesten umiddelbart og etter ca et minutt kom det opp en melding om at programmet bruker for mye minne :/

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-qtXdRFbtay
Høres litt rart ut dette. Ville tro du har en feil på mobilen din. Stedet du kjøpte mobilen fra vil mest sannsynlig ha en avtale med et verksted. Hvis du sender mobilen til dem, får du sikkert løst problemene dine. Ville i hvert fall gitt det et forsøk ;)

Stikker heller å leverer mobilen. Får ny på stedet :D Like greit det! DOA vettu :D Er mindre enn en uke siden jeg kjøpte den... Jobber selv i mobilbutikk, men ville bare høre om noen hadde lignende erfaringer som meg over tid, eller om jeg bare hadde vært uheldig...

Lenke til kommentar

Jeg vurderer å kjøpe meg den.

 

Liker fargen, specs'a og det at den tåler litt mer enn andre mobiler.

 

Prøvde søsterns mobil en del, og den var rimelig hyggelig i bruk.

 

Problemet var at bildene ble helt gule med LED-"blitsen" på.

 

Batteriet var rimelig fort tomt også.

 

Spørsmålet mitt er om den vil bli like dårlig i batterikapasitet om jeg bytter ut med et annet batteri? Er det batteriet som er dårlig, eller er d at den sluker batteriet?

 

På forhånd takk :thumbup:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+918234

Det at den ikke blir 100% på tlf status er normalt for SE tror jeg.. Hadde K800i og w880 før og de var også slik.

 

Men hvis du tar ut ladekontakten en liten stund etter at den er fullladet også setter den inn igjen så vil den lade litt til. Da blir den 100%. Er slik på min c702i vertfall.

 

Menyene i min er veldig raske. Ikke noe treghet og de kommer raskt frem når jeg trykker på knappene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...