Gå til innhold

Podcasts, erstatter TV titting


Anbefalte innlegg

Sitter for tiden mye på rommet ved pcen, og har mer eller mindre sluttet å se på tv, om jeg ikke tar opp de programmene jeg vil se på (som det forresten begynner å bli færre av) :p

 

Som et resultat av dette har jeg kommet over podcasts som er virkelig underholdende og varierer utrolig i innhold. Noen av de bedre jeg har kommet over er:

 

- Diggnation (tar opp alle mulige emner som dukker opp på den populære "nyhetssiden" Digg.com, veldig data orientert, eller "nerdete" om du vil. Programlederene gjør det helle ikke verre med stadig morsomme sitater)

 

- Tekzilla (baserer seg på seernes spørsmål om data og konsoller, tar opp spennende emner og er ofte du lærer nyttige ting)

 

- Totally Rad Show ("forbruker gruppe" som annmelder filmer og spill satt sammen med humor)

 

- Systm (litt hacking, litt programmering, morsomt og spennende å lære om man er interessert i ting som: Hvordan lage interaktive telle-knapp-dippe-dutter)

 

Revision 3 står bak alle disse podcastene og de sender ut mange fler i varierte målgrupper. Alt fra "internett-Idol" til "hacking" og er helt klart noe en burde ta titt på!

 

Disse podcastene gleder meg såpass at jeg tenkte jeg skulle dele det med andre som kanskje ikke har vært heldige nok til å ha kommet over dette, og ber andre legge igjen podcasts dere kan ha kommet over som dere vil dele med andre.

 

Nikola

Endret av Dryzz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...