Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Audi A4 B5 dør på lav fart osv.. hjelp!


Anbefalte innlegg

Hei :)

 

Har en Audi A4 1995 Sedan som har litt problemer.

 

1: Når jeg har den i feks 1 eller 2 og trykker gasspedalen helt inn, så virker det som om bilen mister all kraft, så jeg må ut med gasspedalen til halv ca, så fyker den avgårde. Når dette skjer så smeller det i eksospotta :S

 

2: Når jeg fyller full tank på bilen, så renner det ut en god del på toppen av bensintanken.. kom i kontakt med den forrige eieren som sa at det kunne være noe med at bensinpumpa ikke var skrudd ordentlig på plass eller at det var noen løse rør osv (kan dette ha noe med at bilen mister kraft til tider?)

 

Håper på respons, dette kan være slitsomt, spesielt om jeg skal ut på motorveien osv.. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dersom den lekker bensin så er tanken utett, dersom bensin klarer å komme ut fordi tanken er utett, så klarer dritt og støv også å komme inn i tanken

Hadde først sjekket om bensinfilteret ditt var tett

Ett annet spørsmål er jo hvorfor det lekker rundt bensinpumpa di, har den vært dårlig og forige eier har forsøkt å fikse den? Har forige eier byttet den? Er uansett ikke gunstig at tanken din lekker, dette vil du få mangel på ved en eventuel eu kontroll, det kan jo fort bli dyrere en nødvendig "bensinen er dyr nok fra før" og som nevnt så er det fort å få dritt og lort i tanken

Lenke til kommentar

Hvis det smeller i eksosen så tyder det jo på at den får nok bensin når dette her skjer. Kan jo være noe som kutter tenninga ellerno.. Motorstyring et eller annet. Hva slags motor sitter det i den?

 

Lekker det på toppen av tanken? Ut påfyllingshullet? :p

Hvis han har bytta bensin pumpa og det lekker bensin ut over tanken under bilen er det nok den gummitetninga rundt pumpa/flotør som sitter feil. Det er fort gjort at den sitter feil. Pakningene eser også ut og blir alt for svære. Det er ikke alle som klarer skru den plastikk ringen rundt på skikkelig heller. Hvis han forrige eieren nevnte det i det hele tatt har nok han satt det dårlig sammen.

 

Det er fort gjort og sjekke. Sitter et lokk enten under teppet i bagasjerommet eller under baksete. Pleier og sitte med 3 stjerneskruer. Under det lokket sitter bensinpumpa og hele sullamitten. Hvis det lekker(det ser og lukter du) så skru av den ringen rundt med en hammer og skrutrekekr eller no. Slå den forsiktig av. Mulig forrige eier har voldtatt den ringen helt. Dra så hele dingsen litt opp og se om pakninga ligger riktig. Sjekk rør og slangetilkoblinger skikkelig siden han gamle eieren nevnte det også. Det lukter dritt av hele jobben hans..

Du skjønner det når du ser det.. håper jeg..

 

Og selvsagt ikke sitt og røyk inni bilen samtidig. Ha god ventilasjon så du slipper og få vondt i huet.

 

Jeg tror ikke probleme har noen sammenheng, men man skal aldri si aldri :hmm: Fiks lekasjen først. Det der blir som og hive penger ut av vinduet!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...