Essem Skrevet 5. august 2008 Del Skrevet 5. august 2008 (endret) Pizza er best hvis man har mye på. Bunnen skal være tynn og sprø. Skinke Pepperoni Sorte oliven Kjøttdeig Bacon Champignon Kanskje litt paprika Biff blir gjerne for seigt, derfor dropper vi det. Edit: Og selvfølgelig ost og tomatsaus, for de som ikke skjønte det. Endret 6. august 2008 av -drugiS- Lenke til kommentar
Insomniatic Skrevet 5. august 2008 Del Skrevet 5. august 2008 Ost, pizzasaus, biff, kjøtt, pølse, pepperoni, skinke, kjøttboller, bacon og ufattelige mengder med hvitløksdressing =) Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM Skrevet 6. august 2008 Del Skrevet 6. august 2008 Biff er utrolig godt. Lenke til kommentar
medlem-90636 Skrevet 7. august 2008 Del Skrevet 7. august 2008 Jeg bruker torofyll med kjøttdeig på pizzaen Sper på med løk, ananas og TOMAT. ELSKER tomat på pizza Nå fikk jeg lyst å lage en skikkelig god pizza.. helst en uten torofyll Lenke til kommentar
Keiseren av Grønland Skrevet 7. august 2008 Forfatter Del Skrevet 7. august 2008 Pizza er best hvis man har mye på. Bunnen skal være tynn og sprø. Dette med at bunnen skal være sprø er en særnorskt misforståelse. Et knekkebrød eller kjeks er sprøtt. En pizzabunn skal ikke være slik. I ekte Italiensk pizza skal det være en antydning til at skorpen er sprø. Dette gir blant annet bedre grep om pizzastykkene. Det er også et tegn til at Pizzaen er ferdig; med en gang skorpen begynner å bli sprø, da tar du den ut. Mens resten skal selvfølgelig være myk, men stekt. Lenke til kommentar
Ine Julia Skrevet 7. august 2008 Del Skrevet 7. august 2008 Jeg liker aller best Italiensk pizza. Uansett hva som er på! Er egentlig ganske åpen for det meste. Bortsett fra det, så liker jeg veldig godt '' Hawaii '' pizzaen fra Peppes. Den med skinke og annanas! Den syns jeg er veldig god. Lenke til kommentar
magnusalex Skrevet 7. august 2008 Del Skrevet 7. august 2008 Biff, Skinke, Bacon, Paprika, Løk og ekstra ost. Standardbestilling fra meg til diverse og ymse pizzasjapper. Lenke til kommentar
DJ_Dark Skrevet 7. august 2008 Del Skrevet 7. august 2008 Hjemmelaget gogo med: Hjemmelaget sterk saus Kjøttdeig med enten oregano eller taco-krydder Diverse oster bla. mozarella Løk Sweet Pepper (Søt paprika) Ananas Peperoni En hel god del krydder (oregano, jalapenokrydder og div annet) Lenke til kommentar
FredH Skrevet 7. august 2008 Del Skrevet 7. august 2008 Liker ikke ikke og ha saa mye paa Pizza'en Det holder med Ost, skinke/pepperoni, og en god tomat saus. Lenke til kommentar
Essem Skrevet 7. august 2008 Del Skrevet 7. august 2008 Nettopp spist en Grandiosa speltbunn. Høyst ordinær... Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 8. august 2008 Del Skrevet 8. august 2008 Enig. Speltbunnen falt ikke i smak her i gården, selv om jeg har hørt folk mene at den er "sprø og deilig". Dem om det Lenke til kommentar
medlem-90636 Skrevet 8. august 2008 Del Skrevet 8. august 2008 Grandiosa Spelt er helt klart min favoritt av de nye grandiosatypene. Det er ikke bare bunnen som er bedre, men hele pakka. Men igjen, det er folk her inne som synes grandiosa taco er god, så det er tydelig at smaken er delt Noen ganger er Grandiosa (original) den beste frossenpizzaen, andre ganger er jeg mer i humør for en Big One original. I går ble jeg så fristet av denne tråden at jeg bestilte pizza fra en "ny" pizzaresturant i byen (les : skiftet navn) . Den var lite god. Bunnen var brennt i kantene, og fyllet hadde NULL smak.. Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 8. august 2008 Del Skrevet 8. august 2008 Den eneste grandiosen som er god etter min smak er den med pepperoni, og Big One Original... huff. Snakk om smakløs deigklump Er forøvrig enig i at Grandiosa Taco ikke er noe særlig. Foretrekker generelt Dr. Oetker (egentlig alle variantene) eller Grandis Pepperoni om det skal spises frossenpizza. Lenke til kommentar
Keiseren av Grønland Skrevet 8. august 2008 Forfatter Del Skrevet 8. august 2008 Dette med Grandiosa er både skammelig og off topic Tråden handler om hva du vil ha på Pizzaen, ikke "Hva vil du ha på pappen" Lenke til kommentar
Essem Skrevet 8. august 2008 Del Skrevet 8. august 2008 Men igjen, det er folk her inne som synes grandiosa taco er god, så det er tydelig at smaken er delt Synes det er en uting å ha tacosmak på mat som ikke har noe med taco å gjøre. Taco skal smake taco, pizza skal smake pizza. Og Ramius, dette er på en måte den store pizzatråden Lenke til kommentar
medlem-90636 Skrevet 8. august 2008 Del Skrevet 8. august 2008 Spiste pizza på Dolly Dimple engang med nachochips på, den var ufattelig god da. (Men så ELSKER Jeg vanligvis alt som har med taco og nachos å gjøre og da.. ) Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 8. august 2008 Del Skrevet 8. august 2008 Hva med spekemat, funker det? Spekeskinke er knall, men hva med en heilnorsk pizza? - Fenalår - Gamalost / Jarlsberg - Kjøttkaker - Rein / elg / hjort Hva slags pizzasaus skulle noe sånt ha hatt? Eplebasert, med hint av tyttebær? Brun saus? Lenke til kommentar
Olum Skrevet 8. august 2008 Del Skrevet 8. august 2008 Når jeg spiser pizza, så er det som oftest Heavy Heaven fra Peppes. Den har biffkjøtt, løk, pepperoni og hvitløkskrydrete kjøttboller. Lenke til kommentar
Beges Skrevet 8. august 2008 Del Skrevet 8. august 2008 (endret) Egg, chili/jalapenos, reker, nachos. Det er saker, det! Hvitøl og all slags annen ost enn Norvegian, Snøhvit og husets ost ÅH! Oliven Endret 8. august 2008 av Beges Lenke til kommentar
Birdbox Skrevet 8. august 2008 Del Skrevet 8. august 2008 lagde nettopp en polarpizza med sølvløk, cherrytomater, pepperoni, hvitløk, urter og ridderost. Toppet med pesto. Dette ble veldig salt. Ikke prøv det ut. Liker tomater, jalapeno, bernaise saus, tacokjøtt, ananas, mais på pizza og mozarella Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå