Gå til innhold

Kulturo: The Happening


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er noe rart med Shyamalan. Noen av filmene han lager liker jeg (Signs og The Village for eksempel), mens resten synes jeg er dårlige, noen mer enn andre. Det morsomme er at mange ser ut til å finne seg igjen i dette, men at forskjellige mennesker har helt forskjellige preferanser på hvilke av filmene hans som er bra eller dårlige. Lady in the Water var for meg en tragedie. Det kunne gått greit og vært en ok, litt søt, men veldig forutsigbar og kjedelig film, men Shyamalan selv steppet glatt inn og skapte katastrofe. Jeg fikk regelrett vondt hver gang han dukket opp foran kamera. Jeg må vel kanskje se denne også på et eller annet tidspunkt, mest ut av nysjerrighet på hva han har laget denne gangen, selv om Mark Wahlberg er en skuespiller jeg ikke har mye til overs for.

Lenke til kommentar

Personlig synes jeg marky mark er en ganske kul skuespsiller. Men Shyamalan er som du sier en ujevn fyr. Noen av filmene er bra, mens flere av de er ganske lite imponerende. Synd denne filmen fortsetter rekka av sturrslige kinofilmer som har vært den siste tiden (med forbehold om at jeg er enig med anmelder)

 

AtW

Lenke til kommentar

Vel.. Jeg var å så filmen i går, og er fullstendig enig med anmelder. Makan til slett skuespill skal man lete lenge etter. Hu dama tok selve kaka, hadde jo bare et tonefall og et ansiktsuttrykk gjennom hele filmen!

 

Ikke var den spesielt spennende heller. Og det så ut som Shyamalan skjønte dette selv også, og prøvde å skape litt spenning med å slenge inn en smågærn dame i et gammelt hus ute i vildmarka. Sånn som i dårlige skrekkfilmer..

 

Og de "problemene" i ekteskapet til hovedpersonene! Det hadde ikke noe med handlingen å gøre i det hele tatt, må være satt inn for å bruke litt tid.. For det var et plus med filmen, den var relativt kort! ;)

 

Terningkast 1 fra meg.

Lenke til kommentar

Må bare si meg enig i at denne filmen er det dårligste jeg har sett på leeenge. Mark Wahlberg spiller så dårlig at jeg fikk vondt av det. Er som om han konstant er høy på diverse stoffer. Samme med kona. Topper seg da han begynner å snakke til en plastikkplante. Begynnte faktisk å le da det var så ufattelig tragisk.

 

1/10

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...