Gå til innhold

Fototreff i Trondheim


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Tusen takk pakarang for at du inviterte oss og ordnet alt så bra!

 

Bare hyggelig: gleden var helt på min side!

 

Utrolig glad for at været ble så flott som det ble. Bildene er kjempebra. Det er rart med det: jeg går der om bord hver dag og jeg så faktisk "mye nytt" i motivene deres. Det kommer godt med når jeg over vinteren sliter med å finne den riktige inspirasjonen.

 

Nok en gang, tusen takk for at dere tok turen!

Endret av pakarang
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

I fjor i mai, da JP hadde sin nasjonale fotovandring, ble jeg kontaktet av ass.butikksjef rett før vi var ferdige, der han ville høre mine synspunkter på vandringen. Jeg var innom butikken før påske, og han tok da opp tråden, og vi avtalte etterhvert et møte der JP ville ha tilbakemeldinger og ideer til neste fotovandring (som vi nå vet er lørdag 25/5). Jeg mente å nevne dette her, men glemte helt av det.

 

Siden jeg vet Helena ofte er tilgjengelig på dagtid (og at hun som nabo er lett å få tak i) spurte jeg henne om hun ville være med på møtet, så idag har hun og jeg snakket med to stk fra butikken. Vi ga tilbakemeldinger, hørte på deres ideer, og kom med forslag osv. Og det var alt - trodde jeg.

 

Det viser seg at JP Trondheim ønsker å gjøre mer for fotomiljøet generelt her i byen, og bl.a. være med på noen av fototreffene våre, og kanskje ha premie for beste bilde o.l. Vi kom bl.a. frem til at en fin måte JP kunne bidra på, var på lengre turer, der de ordner med buss og sånn (med lengre turer mener jeg ikke annet enn dagsturer). Da vil antakelig flere folk være med, og vi får kanskje fler med i fototreffgruppa vår. Det vil ikke være gratis, men de skal heller ikke tjene penger på det, og da synes i alle fall jeg at det er helt OK. Det er jo slik vi gjøre det idag, med at alle bidrar når vi kjører bil sammen og sånn. Det er heller ikke snakk om at de skal være med på hvert eneste treff. Det var snakk om 2-3 ggr pr år.

 

JP ønsker selvfølgelig til slutt å tjene penger på mersalg av sine produkter med at de bidrar, men det skal altså ikke bli et kjøpspress. De får profilering, og vi får hjelp til "større" turer, og kanskje litt premieringer.

 

Jeg synes det er flott at JP vil "bli med", men jeg bestemmer jo ikke for gruppa vår alene. Vi kan ta en prat om det på kafe etter fotograferingen på lørdag.

 

Og ang lørdag. Noen som har ønsker eller ideer for hvor vi skal rusle oss en tur? Eller kjøre?

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Bra skrivet innlegg Ratleto. Du fikk med alt det viktigste vi snakket om idag. Enig i at det er hyggelig at JP har lyst til litt samarbeid.

 

Blir gjerne med på lördag, men har dårlig med idéer. Dog finner man jo alltid noe i Svartlamon og Nyhavna? De områdene er i stadig forendring. Rundt Lademoen kirke finnes det også en del artige motiver, f.eks. husene som er blitt flyttet pga. veiarbeidet og er på lagringsplass.

Endret av HelenaN
Lenke til kommentar

Virker spennende med et slikt samarbeid!

Jeg har ikke mange forslag på steder og slikt, men de som er nevnt over er jo ikke utelukkende! Men det har nok ikke så mye å si for min del, siden jeg hverken har mulighet denne helga, eller i neste uke om det ble dårlig med oppmøte...

Lenke til kommentar

JP samarbeidet høres bra ut, så lenge det ikke blir som å ha en selger på døra, og mer presentasjon av nye spennende produkter og tilbud fra JP. Generelt er det mye dyktige JP folk i Trondheim.

 

Kunne tenke meg å delta på lørdagen nå som 7D er tilbake fra JP. Jeg tar med min 9 år gammel datter hvis hun vil det.

Lenke til kommentar

Ser ikke helt lovende ut med været på lørdag, men forhåpentligvis ikke mer enn 0,9mm nedbør mens vi er ute. Helenas forslag er helt greit.

 

En ting jeg glemte å nevne fra møtet med JP: De snakket om utlån/utprøving av utstyr når de var med på treff. :ohmy::)

Endret av Ratleto
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...