Gå til innhold

Fototreff i Trondheim


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå starter ikke fotballkampen før kl 16, da. Vi kan jo starte treffet kl 11, så får de som vil se fotball være med, og så komme seg hjem til kl 16. :) Tror det er greit å komme i gang kl 11 pga været også. Yr melder regn fra rundt kl 14 en gang, mens Pent ser ut til å melde overskyet/lettskyet hele dagen.

Endret av Ratleto
Lenke til kommentar

Synd att vi inte verkar bli så många den här gången heller. Jag hade hoppats att fler skulle vara med nu när det har blivit sommar.

 

Men en träff ska vi väl få till ändå. :) Med tanke på vädret och att flera inte kan bli med är det kanske bäst att spara de längre turerna?

 

Jag tjatar (maser) om bildemonteringen, men det var ju många som sa att de var intesserade när vi snackade om det förut och vädret kanske kan passa bra till det?

 

Vad sier dere?

 

(Ursäkta att jag skriver på svenska. Vi har varit bortresta och ska snart bort igen (om ca 10 dagar drar vi till Skottland), så jag har massor att göra och orkar just nu inte fundera på vad allt heter på norska. :) )

Lenke til kommentar

Jeg var en tur på Ringve og den botaniske haven der for en uke siden, en del bilder ble det men siden det ikke er så populært med link til bildene, kan jeg sende link pr pm til de som ønsker det.

 

PS: husk at det er gratisk inngang til haven, selv om noen av vaktene insisterer på at du må kjøpe billett. ;-)

Endret av pakarang
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...