Gå til innhold

Melk fra bakerste pattepar, kva skjer?


Anbefalte innlegg

Hei

 

Har ein gordon setter, no snart 15 mnd gamal. Fyrste løpetid kom i påsken i år, for ca to mnd sidan. Då fekk ho patter, og ikkje berre "brystvorter". No i den seinare tid(3-4 veker) har bakerste pattepar svulma skikkeleg opp, og eg får pressa ut melk(!) av dei.

 

Kva er det som eigentleg skjer? Nokon som har opplevd det same?

 

Det skal seiast at ho får mykje klapp og kos på magen når ho legg seg på rygg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mange hunder får falsk drektighet etter løpetid og mange av dem starter med å produsere melk, dette er ikke uvanlig! Dersom du øker mosjonsmengden og minsker forinntaket vil dette gå ganske fort over. Skulle hun begynne å adoptere bamser o.l. er det bare å fjerne dem stille og rolig uten å lage noe vesen ut av det. Dette vil høyst sannsynlig gjenta seg etter neste løpetid og de påfølgende løpetidene.

Lenke til kommentar

Er nok ikkje noko sjans for at ho er drektig. Har ikkje vore i noko usømmeleg kontakt med hannhundar under løpetide si. Einaste var ein 10 år gamal irsk setter, men han var jo like interessert som kattar er i hundar. Me var veldig nøye på akkurat den biten der

 

Nærmaste det har vore er at ho vart anntasta av ein svæææææær rottweiler på toget. Då vart det litt jukking, men mot snuten.... Eg går for innbilt. Får trimma ho litt ekstra, og sjå om det hjelper.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...