Gå til innhold

iPhone 3G og 3GS-tråden | Prat i vei ...


iPhone 3GS  

830 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe deg iPhone når 3GS blir tilgjengelig?

    • Ja, uten tvil.
      255
    • Kanskje. Pris er en faktor
      205
    • Vet ikke. Pris er ikke en faktor
      56
    • Nei, jeg har det jeg trenger.
      323
  2. 2. Har du iPhone fra før av?

    • Ja, jeg har en importert iPhone.
      82
    • Ja, en iPhone 3G.
      228
    • Nei.
      529


Anbefalte innlegg

Kan mann ikke sende melding til flere enn 1 person samtidig uten at telefonen skifter over til mms melding????

Jeg går fra melding til mms med en gang jeg legger til mer enn en motaker.....

 

2. Jeg får opp melding at jeg ikke har autorisert pc i forbindelse med å overføre programmer til telefonen, men jeg har autorisert og jeg får bekreftet at jeg har autorisert helt til jeg skal overføre, da er den ikke autorisert......

 

Hilsen ny Iphone 3gs bruker

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jepp, men ikke hvis personen som har den nå har gjennopprettet den som ny enhet i iTunes. Da er den antageligvis umulig å spore da den er knyttet opp mot hans konto. Korriger meg hvis det er feil, selvsagt.

 

Men enhetens identitetsnummer er jo sporbart i likhet med alle gsmtelefoner hvis jeg har forstått det riktig.

Da kan jo f.eks politiet spore selve enheten og se om, når og hvor den i tilfelle har vært brukt. Jeg tror de også kan se hvilket simkort som er brukt i den også.

 

Så hvis den personen som har iphonen kobler den til iphone og oppretter en ny enhet kan jeg ikke spore den? men er det ikke sånn at det er form for kode til hver iphone aktiveringskode eller noe som gjør at den fortsatt kan spores eller no slikt? :S

 

så hvis han prøver å opprette den så må jo han slå den på? kan jeg spore den opp da?

Lenke til kommentar

Sepirose:

 

Det er ikke sikkert jeg har rett i følgende, men jeg tror det:

 

Jeg tror ikke leverandørene foretar sporing uten at det foreligger pålegg fra politiet om å gjøre dette. For at du da skal få sporing må følgende kriterier være oppfylt:

 

1. Du må ha politianmeldt forholdet

2. Politiet må velge å etterforske saken

 

Jeg tipper at 99,9% (minst) av alle saker som omhandler tyveri av mobiltelefon blir henlagt enten pga bevisets stilling, eller pga "for stor arbeidsbelastning hos politiet". IMO er dette en samunnsmessig ok prioritering, men den debatten trenger vi ikke ta her.

 

Poenget mitt er bare at før du får for store forhåpninger til å få tilbake telefonen din bør du ta en telefon til den leverandøren du hadde og høre om de foretar slik sporing, evt. hva som skal til for det. Er svaret her "Nei", så spiller det liten rolle om telefonen aktiveres på nytt eller aldri har blitt resatt.

 

C.G

Lenke til kommentar

Et alternativ er å installere FindMyi fra Cydia. Den kjører i bakgrunnen og er bedre på visse områder enn Apples tjeneste.

 

What is all this for?

 

It gives you the ability to remotely track an iPhone or iTouch. This can be used to keep track of a stolen phone, or even phone of a family member. While a phone is out of your possession, we have features to recover data, track the phone, and lock others out of your phone.

Is it secure?

 

Yes, and for those with privacy concerns, we do not store any location data or private data until you choose to start tracking your phone.

What does this do?

 

This application runs on your phone, and contacts our website every (configurable) number of minutes. Using the website control panel, you can track it (with Google Maps) or remotly accomplish a number of tasks. We also offer continuous tracking for locating family members. When tracked, the phone can't change settings.

 

 

How is this different from the alternative products?

 

* Runs in the background. AppStore apps require the thief to open an application, this doesn't.

* Does NOT ask "Would you like to allow FindMyI to View your location" after FindMyi is setup

* Configurable in all web browsers, and in the application itself.

* Stealthly

* Receives minor updates without Cydia

* NOT battery intensive. It checks if it's stolen on an interval, and doesn't report its location unless it is told to be tracked.

* Does NOT require a thief to run an application manually (like "Private-i")

* Runs when phone is locked, or in "sleep" mode

* Not locked to a SIM card, if it is switched the phone is still identified

* Reports its accuracy, so you KNOW if you're going to the correct place

 

Where do I get it?

 

It is currently available in Cydia, for jailbroken iPhone owners.

 

http://findmyi.org

Endret av Steffen Moss
Lenke til kommentar
Okei, jeg har ikke peiling på dette med abbonomenter, men har nå bestemt meg for og kjøpe en 3GS. Greia er at jeg vil ha ett sånn abbonoment som man betaler 200 kr for i mnd'en og får 200 kr og ringe og sende sms for, er det mulig? Kunne noen eventuelt lagt med noen linker?

 

Takk på forhånd!

 

https://shop.netcom.no/shop.do?execution=e1s3

 

Velg YoungTalk som abbonement, prisen er 4899,- med det og 200 i mnd.

Lenke til kommentar
Er telenor helt tomme for iPhone 3GS? Noen som vet?

 

I frykt for Capt Ødegaard, mailet med de her om dagen, da var jeg nr. 8. Hevder de har sendt ut i små drypp, men opplegget er og blir elendig. iPhone opplegget er jeg straks i ferd med å gi fullstendig f.. i, maken til råtten markedsføring skal man lete lenge etter.

Lenke til kommentar
Uhm, hvorfor driver AppStore-programmet på min iPhone å oppdaterer seg hele jævla tiden? :(

Første gang jeg hører at noen syter over en av de fine funksjonene med AppStore, nemmelig at applikasjonene ganske enkelt kan bli oppdatert. Det er ingen som tvinger deg til å laste de ned over telefonen. Det er fult mulig å bruke iTunes på PC isteden.

 

På telenor sine sider står det "ubekreftet 1.10.2009"

Når bestilte du?

Den datoen er for de som bestiller nå...

Lenke til kommentar
Er telenor helt tomme for iPhone 3GS? Noen som vet?

 

I frykt for Capt Ødegaard, mailet med de her om dagen, da var jeg nr. 8. Hevder de har sendt ut i små drypp, men opplegget er og blir elendig. iPhone opplegget er jeg straks i ferd med å gi fullstendig f.. i, maken til råtten markedsføring skal man lete lenge etter.

 

Tror i dette tilfellet at det ikke er telenor sin feil... Jeg kjenner en som jobber på kundeservice til telenormobil, og han sier de overhodet ikke har noenting å forholde seg til fra Apple. Telenor har inne bestilling på over tusen telefoner, men i stedet for å sende hele bestillingen på en gang, sender Apple små partier, tydeligvis helt vilkårlig. De fikk inn et parti 16GB svarte denne uka, og aner ikke når neste kommer annet enn at Apple har lovet at hele partiet som var bestillt før 1. september skal bli levert til Telenor senest 1. oktober.

 

Så vi får vel bare vente og se...

Lenke til kommentar
åh. Jaja, jeg bestilte nå i kveld. Får vel bare vente da. Er nok verdt det!

 

Det er det helt sikkert :).

 

Selv bestilte jeg 9 august, og venter fortsatt ;).. de ville som sagt ikke garantere meg noe før 1 oktober og hovedleveransen, men det skal vist være mulig det kommer noe i neste uke også.. Men jeg bestilte hvit 32GB, og av en eller annen grunn har den ikke kommet på noen av de partiene denne uka? Får håpe den er på neste...

Lenke til kommentar
Selv bestilte jeg 9 august, og venter fortsatt ;).. de ville som sagt ikke garantere meg noe før 1 oktober og hovedleveransen, men det skal vist være mulig det kommer noe i neste uke også.. Men jeg bestilte hvit 32GB, og av en eller annen grunn har den ikke kommet på noen av de partiene denne uka? Får håpe den er på neste...

Jeg bestilte svart 32GB 3GS fra Telenor den 11. august. Min telefon ble sendt i går (torsdag)....

Lenke til kommentar

En ting erfarne iPhone-brukere kanskje kan svare på vedrørende cover flow:

Noen bilder man legger inn via itunes blir ikke synlige på telefonen,

har intrykk at dette gjelder spesielle fargekombinasjooer, nesten helt hvite, røde og svarte plateomslag har jeg hatt problemer med. Andre med samme erfaring?

 

En annen ting jeg finner rart er at omslag som først er synlige etter at jeg har lastet de inn plutselig er borte neste gang jeg sjekker musikk-spilleren/cover-flow.

 

I tillegg er det slik at enkelte bilder er synlige ved avspilling i vertikal stilling,

men forsvinner ved horisontal holding.

Noen tips om hva man kan gjøre her?

Lenke til kommentar

Har selv opplevd at noen ganger så vil ikke iPhonen vise albumbildene selv om iTunes viser dem. Jeg hadde noen HTC-telefoner med samme problem, så det er nok sikkert iTunes som roter.

 

Marker en sang eller et helt album. Høyreklikk. Vis info. Nå kan du endre artist og albumnavn. Du vil også se et felt for albumbilde. Dra et albumbilde til det feltet og trykk OK.

 

Det hender også at albumet allerede har et bilde men vises ikke allikevel. Høyreklikk på én sang, trykk på "bilde"-taben og slett bilde som er der. Legg så til et nytt bilde.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...