Gå til innhold

iPhone 3G og 3GS-tråden | Prat i vei ...


iPhone 3GS  

830 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe deg iPhone når 3GS blir tilgjengelig?

    • Ja, uten tvil.
      255
    • Kanskje. Pris er en faktor
      205
    • Vet ikke. Pris er ikke en faktor
      56
    • Nei, jeg har det jeg trenger.
      323
  2. 2. Har du iPhone fra før av?

    • Ja, jeg har en importert iPhone.
      82
    • Ja, en iPhone 3G.
      228
    • Nei.
      529


Anbefalte innlegg

Er 3G nødvendig for at GPSen skal fungere optimalt? Akkurat her hvor jeg bor har jeg ikke 3G dekning, og GPSen sliter veldig med å finne rett lokalisering på meg. Bommer veldig mye. Men når jeg får 3G dekning er den veldig nøyaktig.

 

Og så opplever jeg litt problemer med den knappen som gjør at man kan få GPSen til å rotere kartet etter hvor jeg står vent. Denne detter ut av og til. Er det fordi jeg ikke beveger noe særlig på meg og er på samme plassen hele tiden det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nå knoter jeg litt med å sette opp hotmailen min som epost på iphonen min. Kan noen som har hotmail på iphonen gi men en kjapp gjennomgang?

Noen ganger er det slitsomt å være så lite teknisk anlagt som meg ^^

 

Er nok ikke verre enn å dette:

 

Instillinger-->E-post-->Legg til konto-->Annet

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341
Er det noen som vet om en lengre ladekabel. Det lengste jeg har funnet på dealextreme.com er 1,1m. Dersom jeg ikke finner en lengre kabel som ideelt sett er ca 1,5m, er det evt mulig å bruke en USB forlengerkabel? Den skal benyttes til lading av 3GS.

 

Fungerer helt fint med forlengerkabel, bruker det selv sammen med laderen ved senga for lading om natta

 

superswede har dog et poeng, denne tråden har blitt overøst med syt over lang leveringstid på 3GS den siste tiden. Er det ikke bedre å lage en egen tråd kalt "har du fått din 3GS?" eller noe slik?

 

X2, delux. Drit lei all ventepraten

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341
Regner med at denne passer 3GS....

 

3G og 3GS er fysisk helt, 100%, like. Ikke en halv millimeter forskjell på noe som helst.

 

Captain Ø:

 

Bruker du skjermbeskyttelsen også? Og i såfall, er det synlig at den er på eller merker du noe til den i vanlig bruk? Er disse lette å få av igjen når det er på tide å skifte til en ny og fresh skjermbeskyttelse?

 

O-J

 

Bruker ikke den skjermbeskytteren som var med (ennå), har på en annen en som dekker kun ekjsrmen (ikke hele fremsiden slik som de som er med her). Har du en som dekker hele fremsiden merker du ingenting. Er rett frem å skifte skjermbeskytter, de sitter ikke godt (men de detter heller ikke av av seg selv) og legger ikke igjen noe merke.

Lenke til kommentar

Jeg prøvde skjermbeskytteren som fulgte med rebel case, men likte mye bedre feelen av iPhone-glasset, så jeg droppet den. Syntes den var mer sticky enn skjermen selv, og forringet dermed brukeropplevelsen betraktelig. Har ikke prøvd noen andre slike produkter.

 

Edit: Jeg har forresten olive-fargen, og så til min barnlige glede at den matcher perfekt alle Tuborg-boksene jeg drikker :)

Endret av larseko
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

De aller fleste trenger ikke skjermbeskytter på skjerm av glass. Jeg jobber i skogen, der det ikke er utenkelig at mobilen kan ta seg en tur på grusen, så tar ikke sjanse. Holdt på å kjøre over forrige mobilen med traktor før i sommer. Ikke at skjermbeskytter hjelper da, men dere skjønner poenget

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...