Gå til innhold

iPhone 3G og 3GS-tråden | Prat i vei ...


iPhone 3GS  

830 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe deg iPhone når 3GS blir tilgjengelig?

    • Ja, uten tvil.
      255
    • Kanskje. Pris er en faktor
      205
    • Vet ikke. Pris er ikke en faktor
      56
    • Nei, jeg har det jeg trenger.
      323
  2. 2. Har du iPhone fra før av?

    • Ja, jeg har en importert iPhone.
      82
    • Ja, en iPhone 3G.
      228
    • Nei.
      529


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mitt liv med iPhone:

 

Idag fikk jeg to anrop ca kl 08:00. Begge to ble gjort av en kopis av meg, fra to forskjellige telefoner. Det viste seg raskt at jeg hadde et problem med telefonen, for jeg kunne ikke høre han og han kunne ikke høre meg. Så prøvde jeg å ringe opp selv, men det var akkurat det samme.

 

En restart måtte til, og så fungerte det.

 

En dag med iPhone er aldri kjedelig. :D

Lenke til kommentar

Mitt liv med iPhone:

 

Skolebussen stopper utenfor huset klokken 04.17, jeg går til ytterdøren og finner pakken min. Løper inn, åpner pakken og der ligger den. En sinnsykt nydelig iPhone 3G 8Gb. Fikk etter litt googling funnet ut hvor man setter inn sim-kortet, og når det var gjort var det bare å plugge inn i iTunes og synke. Har ikke hatt noen problemer, uten et par feilmeldinger i iTunes, uten at det har bydd på problemer.

 

Noen som vet om det finnes et eller annet å ha over skjermen? Har noe å ha rundt, men er jo selve skjermen jeg er redd for! :p

Lenke til kommentar

okei, nå klikker det snart for meg. Netcom har driti seg ut :/ jeg ringte før i dag for å si opp abbonementet(slik at jeg kan bruke den med telenor), og fikk beskjed om at alt var ok og at den vil fungere om 1 minutt elns(i tillegg sa han at det kommer ett gebyr i posten på 2799kr). Greit tenkte jeg, men etter hvert nå har jeg funnet ut at den IKKE er låst opp for bruk med telenor, men at han fyren kun sa opp abbonementet. Nå får jeg ikke brukt iPhone før jeg ringer og ordner opp i dette på mandag. Hun jeg ringte på 05050 iste kunne ikke hjelpe meg fordi jeg ikke ringte iphone hjelpe greia, og den var jo selfølgelig stengt. PFØY, aldri mer netcom

Endret av zaltmann
Lenke til kommentar
leter også etter et program som teller hvor mye man har lasta ned, vist det finnes med tanke på hvordan iphone fungerer.

 

Hvis du tenker på hvor stor datamengde du har brukt via mobilnettet så velger du "Instillinger" i hovedmenyen -> "Generelt" -> "Bruk". Da får du det data som er overført under "Mobilnettverksdata".

Lenke til kommentar

Det var noen som påsto at beskyttelse på fronten på iPhonen ikke var nødvendig, for glasset var sterkt og ripefritt. Og vedkommende (husker ikke navn) sa at plast utenpå glasset gjorde sikten matt i forhold til uten plastbeskyttelse. Men dette kan ikke jeg bevise, da jeg ikke har iPhone. Men opplevde på min iPAQ Pocket PC (3,5" skjerm som på iPhone) at alt var matt med plastbeskyttelse, og har mer glede av den nå med tydelig og klar skrift/farger etter å ha revet av plasten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...