Gå til innhold

logitech mouseman dual optical


Anbefalte innlegg

jeg sitter her og lurer litt på om jeg kanskje skal kjøpe meg ny mus etterhvert.Har en logitech wingman gaming nå og siden det virker som den ikke er å oppdrive for en rimelig pris(selges på enkelte webshopper , men der koster den ca 300 kroner), så tenkte jeg at når den tar kvelden må jeg nok kjøpe en annen mus.Har sett litt på logitech sin dual optical og ser av specs at den er 800 dpi.Har hatt litt dårlige erfaringer med optiske mus , de fleste jeg har prøvd henger etter i spill.Det jeg lurer på er om det er noen som har testet denne musa i spill og hva de synes om den?Jeg spiller spill som cs og quake 3 i hovedsak og da er det viktig at det ikke henger , særlig ikke i quake.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har en Logitech Mouseman Dual Optical, og den fungerer helt utmerket (Blir en liten periode i starten hvor du kommer til å spille dårligere, men det er til du vender deg til den). Men du bør nok ha en ensfarget musmatte ja (jeg har hørt at blå eller hvit skal være aller best), og ikke med sånn tøyoverflate.

Lenke til kommentar

Har nettopp bestilt Intellimouse Optical. Den oppdateres 6000 ganger i sekundet, mot dual optical's 2000 ganger/sek. Hvis du spiller med lav sens er nok Microsoft sine muser best, da skipper de ikke. Ved lav sens har uansett ikke dpi så mye å si.

 

for et år siden brukte jeg en av de eldtse optiske musene som ble oppdatert 1500 ganger/sek, og da skippa musa _hele_ tiden.

 

Her er noen greier du bør lese:

 

http://student.iu.hio.no/~nilsenf/nql/index.php?4:0:59

 

http://www4.tomshardware.com/consumer/01q4...1026/index.html

 

Fikk forresten feil mus da jeg bestilte av databutikken.com. Hadde fått forsikringer om at det var riktig mus før jeg bestilte, men de klarte altså å sende meg feil mus.. :/ Bestill fra noen andre!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...