Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Holder på med to gutter samtidig.


Gjest kfjkdjf

Anbefalte innlegg

Gjest kfjkdjf

Klarer ikke å bestemme meg hvem av dem jeg vil ha. Begge liker meg veldig godt, og hadde di visst om den andre så ville begge vært knust. Jeg klarer rett og slett ikke å bestemme meg hvem av dem jeg vil ha, men har bestemt meg at innen denne uka så skal jeg velge. Bør jeg da fortelle han jeg velger om han andre? Hvis jeg gjør det, så blir han sur og blir neppe å vil ha meg. Men hvis ikke..... Er jeg en dårlig person som gjør dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ingen råd for hvordan du kan bestemme deg for en av dem, men når du først gjør det må du avgjøre hva som er viktigst for deg. Vil du fortelle ham og håpe at han forstår, og slik risikere at du mister dem begge, eller er du i stand til å være sammen med ham å vite at du har hatt en annen bak ryggen på ham? Om du allikevel kommer til å fortelle at det har stått mellom to stykker synes jeg du skal fortelle det nå, før dere går videre.

Lenke til kommentar

Om du har fått to stykker til å like deg veldig godt synes jeg isåfall du bør ha guts nok til å fortelle dem begge.

 

Evnt, gjøre som Ville Vonca sier og fortelle det nå, før det skjer no mer.

Endret av indie
Lenke til kommentar

He he nesten som ungkarskvinnen dette, velge og vrake mellom gutter:P Kjipt dillemma du har havnet i egentlig. Uanset hvordan du snur og vender på det blir du og han ene av dem såret når du forteller han plutselig: "ah hey du eg har drvete med en annen sammtidig som med deg, så nå har jeg funnet ut at det er han jeg ønsker å være med, ja vi to kan være venner osv eller bare glemme hele greia" noe i den duren. Du høres ut som ei som er forvirret og ikke vet hva du ønsker å gjøre, lett for å forelske deg tipper jeg og da spiller du ikke fear mot noen av de to du holder på med.

Endret av Wooho
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...