Gå til innhold

hvem blir neste årets premier leauge trener


start1

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror nok trådstarter mener hvilke lag som vil ha hvilke managere til neste år, ikke hvem som vinner prisen Årets Manager.

 

Å svare på topic er vanskelig ettersom jeg ikke er medlem av no internt inside-nettverk, men de to mest spennende er vel uten tvil Blackburn og Chelsea. For Chelsea sin del tror jeg det kan bli vanskelig. De burde ventet med sparkingen av Grant og Ten Cate til de i hvert fall hadde en ny klar. Nå ser man jo hvor desperate de er, om ryktet ang Ancelotti og 200 mill stemmer. Hiddink kan man vel avskrive, Mourinho trengs ikke nevnes osv.

 

Didier Deschamps er vel derimot ikke nevnt noen steder. Tror at denne karen kunne vært en fantastisk signing for Chelsea mtp hvordan han har gjort det i Monaco og Juventus, samtidig som han har et år i Chelsea fra tidligere og er fortsatt ung.

Endret av Points
Lenke til kommentar
Chelsea er meget spennende, problemet er vel at jeg innbiller meg at de ikke fremstår særlig attraktive som arbeidsgivere, da mtp. at det virker som russeren vil at det meste skal bli gjort på hans premisser.

 

Det er så mange pengegriske fotballspillere i verden at man kunne fyllt et bunnløst hull. Så jeg tror ikke Chelsea skal ha noe problem med å skaffe seg spillere.

 

Men årets PL trener blir nok han som leder laget til PL gull. Så det blir vel en av de "fire store".

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...