Gå til innhold

Trenger en good 120mm vifte som flytter mye luft


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
Har kjøpt en del 120mm vifter men ingen av dem ser ut til å være noe bedre en dem andre. Støy har i grunn ikke noe å si bare den kan flytte luft bra nok. Noen som veit om noe dugende ?

Tror ikke du finner noen bedre vifter enn disse: http://america.hongfaith.com/ServerSparePa...erver%20Fan.htm Den flytter 120CFM/hour, omregnet til M3 blir det ca. 190M3 pr. time. Jeg har 6 slike som jeg fikk tak i fra en Compaq server jeg fikk overta. Serveren hadde gått i 4 - 5 år, men viftene var som nye, og de bråker ikke mye i forhold til mengden luft de flytter. Jeg ser at de er utsolgt for disse nå, men sist jeg sjekket denne siden hadde de mange på lager, så jeg antar at de ennå kan skaffes.

 

Disse viftene koster fra ca. 250 - 400 kroner og opp (50 - 75USD) hos nettbutikker i USA, og de er verdt hver krone. Her er en annen link: http://america.hongfaith.com/ServerSparePa...FRIGFIXFANS.htm og her link til en tabell som viser hva de er gode for: http://nmbtc.com/nmb_dc_fans.html De kraftigste i størrelsen 120mm flytter 175m3 luft pr. time og avgir bare 41.5dB støy. Jeg har 4 vifter til i samme størrelsen jeg ikke husker navnet på. Disse er ennå kraftigere og flytter faktisk godt over 400 m3 luft pr. time, men de bråker tilsvarende mer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...