Gå til innhold

Samsung SGH-i780 og problemer med WLAN


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Har nettopp skiftet fra en HTC Touch til en Samsung SGH-i780. Jeg sliter forøvrig med at telefonen ikke vil finne det trådløse nettverket mitt. Det dukker rett og slett ikke opp på listen over de nettverkene jeg kan koble til. Naboene sine nett dukker imidlertid opp, så jeg vet at telefonen finner trådløse nett.

 

Jeg vet at nettverket mitt virker, da jeg er tilkoblet og surfer nå. HTC'en har ingen problemer med å finne og logge på nettverket. Samsungen har virkelig gitt meg noe å bryne meg på.

 

Har en D-link DIR-635 ruter, nettverket bruker ikke skjult ssid.

 

Noen ideer for hvorfor jeg ikke får koblet meg på?

 

-Tet

 

Edit: tekst

Endret av Tetanus
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Etter mange timer med frustrasjon ga jeg opp, samsungen nekter å finne nettverk med WPA kryptering. Om dette gjelder bare for meg eller alle, skal jeg la være usagt, men irriterende var det i alle fall.

 

Løsningen for min del var å forandre kryteringen til WPA2. Da var plutselig alle problemene borte. Samungen fant nettet og alt var bare fryd og gammen.

 

Hvorfor jeg ikke bare byttet til WPA2 med en gang? En skulle jo tro at en telefon som var produsert i 2008 skulle være i stand til å takle WPA. SÅ feil kan en ta.

 

Forøvrig er jeg veldig fornøyd med telefonen, bare litt kjedelig å bli plaget med slike idiotiske ting når alt man vil er å undersøke alle muligheter med det nye leketøyet sitt.

 

-Tet

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...