Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Poteter

Gulrot

Kålrot

Lammekjøtt?

 

Koker det på full guffe så alt sammen blir en gigantisk smørje.

 

Tilbehør:

Flatbrød (evt. bare brød).

Gastromat (obligatorisk!).

 

Så er det bare å øse opp tallerkenen, sette seg til bords (evt. sette seg til bords først, kommer an på om du må reise deg for å rekke oppi den gigantiske gryta), spise litt av godsakene (og brekke seg litt - lapskaus er jo egentlig ikke noe godt), og så drite noe så inni gamperaua etterpå.

Lenke til kommentar
Joda, fin-fin oppskrift, men jeg følte at den ovenfornevnte setningen hadde en støtende effekt på meg (og sikkert andre) lapskaus-fanatikere.

Greit, da vet jeg det til neste gang jeg snakker med lapskaus-fanatikere at dere er utrolig følsomme av dere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...