Gå til innhold

Fototreff for Akam Oslo


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Pleier dere å gå sammen? Jeg hadde allaredan planert en Oslo-tur i slutten av sommeren, og dette kunne jo passe bra, men jeg vil helst ikke gå alene. :) Det er for tidlig for å si sikkert at jeg kan bli med, men jeg skal pröve. Det skulle väre veldig hyggelig om Randi kan bli med også.

Lenke til kommentar

Jeg har tenkt å melde meg på i år også. Skal bare sjekke om de har tenkt å holde seg på facebook i år også. I såfall er det mulig at jeg dropper det.

 

Vi har gått sammen i noen små grupper - der enkelte har benyttet sjansen og tatt noen korte avstikkere. Vi sørger også for tid til mat og drikke.

Lenke til kommentar

Jeg var med på Fotomaratonen for første og hittil eneste gang i 2011, og synes det var en lærerik, interessant og hyggelig erfaring.

 

Imidlertid var det en lang dag, så jeg melder meg nok ikke på med mindre jeg har selskap i år også. ;)

 

Helena, det hadde vært supergøy om du/dere blir med! Nok en god grunn til å flagge arrangementet tidlig, for planlegging for langveisfarende!

Lenke til kommentar

Vil bare si at jeg definitivt blir med på fotomaraton og jeg har boket rom og togbillett. (Merkte at det allaredan begynte å bli fullt på hotellen etc. - tydligvis mange turister i August - så jeg syntes det var best å ikke vente.) Randi er usikker. Håpentligvis kan hun bli med, men vi får se.

Lenke til kommentar

Ja, jeg kommer torsdag kveld (23. aug.) og drar hjem måndag f.m.. Gleder meg. Skal evt. möte en venn en av dagene. Har dog tid for et ekstra treff med dere om dere har lyst og mulighet, men det kan vi snakke om senere. Håpentligvis blir det bedre vär denne gangen... :)

Lenke til kommentar

HelenaN: Turen i Frognerparken i regn er det verste fotoværet jeg har opplevd. Jeg så ut som en druknet katte, jeg vet! :) Akam-treff i tillegg den langhelgen i august er en god idè.

 

Tomsi: Det passer egentlig dårlig for meg neste helgen, tror jeg må ut å reise da. Streiken fortsetter vel neppe så lenge... ;)

Lenke til kommentar

Så ergelig, da, RandiA. Men august-tur er jo et godt alternativ. :)

Ja, det er slikt som skjer...som man ikke styrer. Om noen trenger tur-retur tog Trondheim-Oslo-Trondheim 13.juni, retur 18juni kan billetter overtas halv pris kr.200 (det var minipris så jeg får ikke returnert de)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...