Gå til innhold

Do-it-yourself potegull i microbølgeovn


Gjest Slettet+89234341

Anbefalte innlegg

En genial twist på denne er å ta salami eller fårepølse å bruke istedet. Bare sleng skivene inn og se 90% av fettet renne av. Det man sitter igjen med er små sprø kjøtt-"chips"
Jeg visste jeg ikke var den eneste som gjorde dette :new_woot:.

Great minds think alike. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Må gå ann å lage noe lignende selv da, noen som har noen gode ideer?

 

1. Tre potetskivene på flere grillspyd (av tre!), og la disse ligge enten rett i microen eller på et stativ av f.eks to glass. Eventuelt bygg tårn av dem, så kan du leke mikado mens du spiser :)

 

2. Bruk (helst ubrukte) kammer til å holde potetskivene. To rett ved siden av hverandre burde holde det stabilt.

 

3. Stjel utstyr fra en chipsfabrikk? ;)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

paprikakrydder funker sikkert, og Hoff's Pommes Frites krydder er jo sinnsykt godt da.. Det går sikkert an å bruke det på hjemmelaga så det blir en god smak.. Og hvitløkskrydder sikkert også!

 

 

Om du prøver noen av disse, så gi meg tilbakemelding a :p Jeg er så lat at jeg ikke gidder å prøve sjøl før noen gir klarsignal på at det er godt..

Endret av Melisma
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...