Gå til innhold

Kjole til bryllup, og noen generelle kjolespørsmål.


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg leter etter kjole til min søsters bryllup. Det er et sommerbryllup i et varmt land, så det kan godt være en luftig, sommerlig kjole. Men den skal likevel være pyntet.

 

Man skal jo ikke bruke hvitt i bryllup, men går gult bra? Jeg har veldig lyst på en lysegul/gul kjole. Evt. ferskenfarget.

 

Jeg har hatt veldig lyst på en kjole hvor skjørtet er kortere foran og lengere bak. Slik at det skråner ned bak, men jeg vet ikke om dette kalles noe spesielt som jeg kan søke på. På samme måte som en halterneckkjole kalles "halterneck" så lurer jeg på om det finnes noe ord for denne typen ende på skjørtet.

 

Et annet spørsmål:

Jeg har tittet endel på denne siden: http://www.918.no/index.php?option=com_vir...t&Itemid=26

Liker mange av kjolene veldig godt, og prisene er heller ikke ille. Noen som har erfaring fra denne nettbutikken?

 

Og til sist. Syns dere denne kjolen er for pyntet for et bryllup? Burde man gå for noe enklere?

Usikker på om jeg vil ha en helt lang kjole. Tror kanskje den hadde virket "mindre pyntet" om lengden bare var til knærne, men samme stil på kjolen.

http://www.918.no/index.php?page=shop.prod...t&Itemid=26

 

Veldig takknemlig for svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om den siste kjolen er for pyntet eller ikke kommer nok an på stilen til familiene. Men i trauste Norge hadde det nok være litt for mye av det gode.

 

Gult og fersken er fine bryllupsfarger. Alle pasteller er bra, og de fleste juveltoner også.

 

Gjorde et søk etter skjørt med fasongen du er ute etter, og fant ikke noe lurt uttrykk. Men det å søke etter "skirt longer in back than front" ga mange hits. Så det spørs om det heter noe spesielt. Asymetrisk vil være alle typer der en kant er lenger enn den andre, som at det er kortere på venstre side enn høyre eller har sånne spisser rundt omkring.

 

Synes både lange og knekorte kjoler gjør seg i bryllupp, men ikke så mye over kneet. Du skal jo sitte mye, og det er kjipt å oppdage at trusene synes på alle bilder. :/

 

Kan også tipse om å ta en tur inn på kvinneguiden.no, på både bryllups- og moteforumet der. Det er mange som spør om det samme, så du kan søke litt i tråder og så spørre hvis du ikke finner flere tips.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...