aklla Skrevet 27. mai 2008 Del Skrevet 27. mai 2008 (endret) Jeg har ett helt lam i fryseren som jeg tenkte jeg skulle kaste på bålet neste uke en gang, men lurer litt på hvor lenge ett lam kan ligge i fryseren... det har vel vært der ca 6mnd nå, er dette for gammelt eller? Endret 27. mai 2008 av aklla Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 27. mai 2008 Del Skrevet 27. mai 2008 (endret) Då vi måtte naudslakte ein stut hadde vi kjøt i frysaren over to år etter. Tvilar på at lam og okse har so ulik haldbarheit. Endret 27. mai 2008 av Kalvegodt Lenke til kommentar
Rabbid Skrevet 27. mai 2008 Del Skrevet 27. mai 2008 Så lenge det er kaldt nok duger de lenge, flere år om nødvendig. Lenke til kommentar
gorber Skrevet 28. mai 2008 Del Skrevet 28. mai 2008 Dette avhenger av frysetemperaturen. Selv har jeg dypfryser med -25 grader. Lenke til kommentar
aklla Skrevet 28. mai 2008 Forfatter Del Skrevet 28. mai 2008 er vanlig fryser, er ikke dyp-fryser eller noe slikt. Aner ikke hva tempraturen ligger på, men det er ikke spesiellt lavt.., Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå