Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva syns dere jenter om gutter med litt mer hår på kroppen enn gjennomsnittet?


Gjest ersom

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_usikker_*

Jeg har da mørkt hår og egentlig ikke så solbrun hud heller. Så da blir kontrasten mellom mørke hår og lys hud selvfølgelig større. Problemet er at jeg har ganske mye hår på leggene, og en del også på lårene. Jeg er snart 18 år nå, og begynner også å få hår på overkroppen. Disse er dog bare synlig når man ser veldig nøye. Overkroppen vil si fra midten av brystkassen, til nedover mot navlen. Veiviseren er godt utviklet fra før. -.-

 

Jeg synes ikke at dette er et så stort problem at jeg ikke tør å gå i shorts eller lignende, men det er litt flaut å ha så mye kroppshår, spesielt nede på beina. I dusjen er jeg nesten den eneste som har hår på ræva, utenom en annen som har lysere hår så du ikke ser dem. Det er heller ikke sånn at de er "mindre" utviklet enn meg, det er bare at jeg har mer kroppshår.

 

Synes dette er litt irriterende i så ung alder, å være liksom litt annerledes. Når man er eldre er dette heller greit, men vet ikke helt hva jenter synes om dette. Har hatt meg med et par damer før (ikke forhold), og de har jo selvfølgelig ikke kommentert det.

 

Litt usikker tbh, synspunkt?

Endret av Alastor
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Velkommen i klubben.

 

Samme problem som meg, jeg driter egentlig i hvor hårete leggene min er, men de hårete lårene mine plager meg mye. Noen som vet om en bra måte å trimme hårene på lårene på? Uten å barbere.

 

Rumpa er også veldig hårete, men det driter jeg i :). Overkroppen har jeg vel ikke akkuratt så mye hår, men mer en de fleste på min alder. Ikke så veldig plagsomt det heller, kan jo vokse eller barebere meg om jeg vil.

 

Er 16 år btw.

Lenke til kommentar

Hår er et rimelig lite problem med mindre det er i veien og plager deg. Det kan selvfølgelig virke litt avstøtende på andre om man ser ut som om man er påkledd når man er naken, men det er hver og en sin smak. Jeg for min del krever av mannen min at han IKKE er barbert andre steder enn i ansiktet (det stikker så jævlig :p) fordi det ser unaturlig og kunstig ut med en mann uten hår.

 

For å trimme hårene kan man veldig enkelt bruke en maskin (som man bruker på hodet når man skinner seg) om hårene er ganske lange. Med mye hår på overkroppen kan man også se mer definert ut med trimmet hår.

 

Jeg ville egentlig tro at hår i ræven istedetfor på den ville være mer plagsomt (med tanke på renslighet), men det er vel vanskelig å komme rundt (haha XD). Etter å ha hørt andre menns erfaringer etter å ha fjernet disse hårene, fraber jeg med glede andre menn å gjøre det, for det hørtes ikke noe godt ut. Og tenk når de vokser ut igjen :D

 

Nei, hår betyr mann med mindre man kan bruke det som et teppe på kalde kvelder ^^

Lenke til kommentar

Mye, mye, mye hår er ikke noe som går inn under min smak.

Litt er en ting, men er vel greit så lenge man ikke starter å helle mot totalt gjenngrodd. Og å trimme leggene? Det gjør jo bare vondt verre vil jeg tro? Da får man "kjukk" tubber i enden av hårene, noe som resulterer i at hårene ser enda lengre ut?

 

 

EDIT: Jeg er forresten jente.

Endret av Lubbne_Ludde
Lenke til kommentar

Selv så liker jeg ikke for mye hår. Ironisk nok har jeg kraftig hårvekst.

 

Men om man ikke liker det, synes det blir ubehagelig eller noe. Er det jo bare å stusse litt på det. Evt vokse, eller shave. :) Skal dog sies at det å holde en hårete kropp glattbarbert, kan være veldig stressende. :wee:

Lenke til kommentar

Jeg er 16 år (gutt) og irriterer meg hver dag for hår jeg har på overkroppen.. har hår rundt brystet og har småe svarte lange hår noen få plasser på overarmene.. bare noen få plasser er de også har jeg fått litt øverst på ryggen av de store :/ vet ikke hva jeg skal gjøre..

Lenke til kommentar

jeg har selv veldig stor hårvekst på både legger, brøst, og lår.... eneste jeg tar med tid til å shave.. er nedentil... det liker damen.. anyways.. hår på leggen ser jeg, og mange jeg kjenner på som leggvarmere... jeg har _ingen_ problemer med masse hår på leggene og lårene.. og i ræven.. har jo boxer på.. så jeg tror ikke du skal ta det så tungt med at du har masse hår diverse steder på kroppen.. det er jo naturens gang.. liker ikke damen at jeg har hår her og der.. får hun finne seg en annen gutt og kose med..

 

basta :)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...