Gå til innhold

Sko - Casual hjelp


Anbefalte innlegg

Heysann, har tenkt å kjøpe meg nye "casual" sko, sånne til å bruke på skolen og på sentret ol. :cool:

Men det er ikke så lett å velge, har allerede et par La Coste Swerve og det er absolutt greie dem men tenkte å gjøre noe revolusjonerende og kanskje kjøpe en litt annen type sko :yes:

 

Har sett på :

http://hypebeast.com/2007/12/nike-dunk-200...-to-your-school

 

http://www.soleservice.no/no/shoes/produkt...orce-1-hi-quick

 

Noen som har no forslag til andre sko eller bedre farger av disse ? :hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

De skoene var rett og slett glorete og klumpete. Det er sommer nå, så sats på noe som er lett og ledig. Hadde jeg vært deg ville jeg kjøpt litt flere par siden varmen setter inn for fullt fremover. Sneakers trenger ikke være så dyrt, siden den tross alt bare er tøy.

Hva med et par enkle, sleake sneakers, og et par sandaler hvis du ikke har det?

En annen ting er fargene. Hvite sko går til nesten alt, det gjør ikke veg-arbeider orange.

Lenke til kommentar

Som thrice sier! De så utrolige varme ut. Ser ikke poenget med å loffe rundt i tunge, varme sko nå som det er sommer. Ikke likte jeg noen av fargene heller. Det bare sved i øynene.

 

Om du ikke helt klarer å slå deg til ro med å gå for hvit, sliks om thrice foreslår. Så anbefaler jeg deg i det minste å svinge unna glorefarger. Man må jo tross alt ikke ha hvite sko får å styre unna glore-faktoren.

Lenke til kommentar
Det står absolutt ikke noe om at sko og klær skal være i samme farge for å matche :)

Men for å ikke se ut som et sirkustelt, anbefaler jeg å holde holde fargene under et visst antall.

 

Samtykker. Men på en annen side så kan sko være det lille ekstra som knæsjer/spriter opp et antrekk. Personlig syns jeg den egenskapen er forbeholdt til pumps. Når det kommer til de skoene trådstarter er tilhenger av så sier jeg meg vel nogenlunde enig med deg. Det å holde fargenivået på et kontrolert stadie skader ikke.

 

Selve skoene er ikke så ille. Syns den varianten av Converse i svarte og hvit var helt ok. Men de begynner å gå litt ut på dato etter min mening. Ikke minst fordi det er sommer, og de skoene der er varme.

Lenke til kommentar

Nå er originale converse en av mine laster, delvis fordi de er behagelig å gå i, og delvis fordi de "går til alt". Så nei, ikke nødvendigvis lave, som ludde sier.

Det hadde vært enklere om du hadde postet et typisk antrekk i bildetråden. Da kunne vi kanskje kommet med noen konkrete anbefalinger istedenfor "tøy og lett".

Endret av thrice
Lenke til kommentar

Det er liksom ikke 100% sommersko som jeg er ute etter, helst sko som jeg kjøper nå, ser freshe ut om sommern og kan også brukes om høsten/vintern og blir da mer slitt. Har endel såkalte lave sko og disse funker greit om sommern men det er ikke allværs/tids sko. Regner det er converse fucked, blir våte med en gang :p.

 

Er ikke lett å finne passende sko :(, må nok ta med en tur ut på et senter snart. Har noen bra erfaringer med Nike Shox?

Lenke til kommentar
NEI, NEI og atter NEI... Gud forby! Jeg hater de skoene, jeg syns de er mildt sagt uspiselige. De kunne vel ha fungert som joggesko, men ja. Det hjelper ikke at de er en fryd å gå på, jeg syns de er rett og slett heslige.

Tl og med : Nike Shox V Street

Synes de ligner veldig på LaCoste (Legg merke til ikke samma feilen som istad :p) Swerve.

post-159987-1211830701.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...