Gå til innhold

Hva i maten er viktigest for vektøking?


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg har sluttet å trene for en stund nå, men ønsker forsatt å gå litt opp i vekt, og er usikker på hvilken type mat jeg burde få i meg for å gjøre det på en sunnest mulig måte. Hva er det i mat som er viktigest å få i seg? Tenker da på ting som protein, karbohydrat, kalorier og sånt. Hvilket forhold burde maten jeg har i meg ha av de tingene?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spiser du sopp blir du en sopp!

Spiser du ketchup blir du som en ketchup flaske!

 

Tror ikke det har noe å si hva det spiser når det kommer til fordelinga. Det blir vell heller er spørsmål på hvilken aktivitet kroppen din får i forhold til trening etc.

Hvis du trener biceps vil jo kroppen bruke mer av næringsstoffene bli fraktet dit for å bygge den muskelen opp igjen, og slik vil hva du spiser påvirke kroppen (protein er jo veldig viktig da). Så jeg vil tro at det er treninga som er den viktigste faktoren her om du vil påvirke hvordan du vil se ut.

 

Hvis du ikke trener noe vil jo det overflødige bli omdannet til fett, og da blir det veldig vanskelig å bestemme hvor det fettet skal havne, noen får det raskt på magen noen får det mer jevnt fordelt.

 

Don`t kill me if im wrong.

Sikkert noen som har lest rapporter og slikt om dette, så jeg kan ikke si at jeg er proff på dette temaet.

Endret av OddZen
Lenke til kommentar
Jo sunnere mat du spiser, jo bedre fordeler det seg ut i kroppen. Sjokolade=magen.

 

Hvor fettet legger seg varierer fra person til person, selv om menn vanligvis har lettere for å legge på seg fett runt magen og kvinner på hoftene/rumpa. Hva du spiser har ingen innvirkning på det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...