Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Ble sammen med utvekslingselev, reiste hjem dagen etter.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I steden for å slakte gutten går det vel ann ta det litt seriøst om ikke annet.

Men ja må vel si meg litt enig i at det ser litt mørkt ut, men for all del. Ser nå i det minste ut til at du tar initiativ, og har lyst til å dra å møte hun. Vær litt obs på at ho kanskje ikke ser for seg at du faktisk kommer å møter ho i england. Ord er ord, og at de er gjennomtenkt er vel en annen ting. Ellers utover det kom det mye sterke ord fra hennes side, er vel mye forvirringer i den aldern. Men ikke ta meg feil. kjenner ikke deres "frohold" mer enn det du skriver.

Lenke til kommentar

Vel, dette er en vanskelig situasjon. Folk prøver ikke å slakte deg, de prater om erfaring. Jeg har selv to relativt langvarige avstandsforhold bak meg, og jeg akter ikke å ha flere, for å si det slik.

 

Den avgangstillatelsen fra foreldrene dine tviler jeg på at du får, egentlig. Er foreldrene dine som jeg tror, sender de ikke sin 14 år gamle sønn til England for å treffe ei jente.

 

Det er koselig med en "kjæreste" å prate med på msn på kveldene, men jeg kan liste opp så mange negative ting med avstandsforhold at du blir direkte deprimert. Dessuten setter jeg pris på egen erfaring, så jeg tenker at du skal få oppleve det selv. Livet er hardt, og da må man spille hardt.

Lenke til kommentar

takker for to siste inlegg to som faktiskt forstår meg ikke slakter meg :):thumbup:

 

Vet det er vanskelig, men den tillatelsen har det seg slik at jeg har en sjans: Hun som kjæresten min bodde hos skal også reise ned og en venn av meg vil og. hu jenta reiser ned med søster og far. og han gutten vil reise for å treffe kjæresten sin. så hvis vi kan få til noe sammen øker vel sjansen kan jeg tenke meg ;)

 

Hadde tenkt å skrive et ironskt inlegg og så be om å få stenge den ikke kjekt med en tråd der jeg spør om hjelp men blir heller slaktet. :no:

Lenke til kommentar

Synes det var litt søtt jeg :) Men veldig vanskelig. Du er 14 år, og hun bor i et annet land. Det sier seg selv at dere ikke kan se hverandre ofte, om dere får møte hverandre igjen i det hele tatt. Men det er jo verdt et forsøk :) Er ikke så mange år til du eller hun (veldig) eventuelt kan flytte, så hvis dere faktisk holder sammen er det jo en sjanse..

 

Lykke til, og lag blogg hvis du vil du ;p

Lenke til kommentar

Jeg tror ikke dette vil funke dessvere, det kommer antageligvis å skje med deg, som det gjorde for meg for rundt ei uke siden, var sammen med ei i en måned, jeg elsket henne og hun elska meg, men hun klarte ikke å holde ut med å treffe meg så sjeldent som hun gjorde... Det ble slutt, noe som var litt leit da, men har kommet over det nå...

 

Vil heller ikke kalle ditt forhold serriøst, virker mer som en tidlig sommerflørt spørr du meg... Men uansett, lykke til

Lenke til kommentar

Såehm, i mitt forsøk på å tolke tidslinjen, ble du sammen med ei jente på bussen? Og dere var sammen i 1-2 døgn før avreise? Et veldig seriøst forhold er nok ikke, men det om følelser er det du som avgjør, og vet. Jeg tror neppe det kommer til å fungere, MEN ikke la negative mennesker som meg og andre hindre dere i å prøve.

 

Det er viktig å skille mellom forelskelse, og det å elske noen, forresten.

Endret av thrice
Lenke til kommentar

Det var nok en god tolkning. Selv om dere ikke synes at dette vil fungere skal jeg holde på!

 

Snakte nettopp med henne i over 1 time. Det føltes godt :) vi snakket om alt mulig og jeg koste meg når jeg fikk snakke med henne igjen.

 

Oppretter nok en blog, hvis jeg gjør ligger den i signaturen.

 

Og ja til sist, jeg kan forskjell på for- og elske(lse) og jeg er en god mellomting. Passer ikke inn i noen av de helt.

 

Janne. Slike som deg trenger denne tråden. Veldig kjekt å få noe posetivt.

Lenke til kommentar
Hadde tenkt å skrive et ironskt inlegg og så be om å få stenge den ikke kjekt med en tråd der jeg spør om hjelp men blir heller slaktet. :no:

Ikke for å være noen gledesdreper, men de har tross alt bare sagt hva de mener om saken, slik du bad om. Man kan ikke alltid forvente å få de svarene man vil få.

 

Hva er poenget med å spørre om råd hvis du ikke bryr deg om hva de sier?

 

Bare en tanke ...

Lenke til kommentar

Du er ung, lille mann. Vent til du blir eldre, så er du nok enig med de fleste her i tråden. Eneste grunnen jeg kan forsvare det å være sammen med noen som bor så lang unna, er at du er ung.

Siden du er fjorten år, så antar jeg at du ikke driver med så mye "ungdomsliv" enda, og da kan man jo ha kjæreste. Men når du blir eldre så blir jo verden mye verre. Bare vent til den dagen du blir voksen nok til å handle pils og komme inn på bar. da skal du få se kvinner i alle aldre som har lyst å dele roastbeefen sin med deg. samme hvis du skal ta en spontantur 50mil vekk og drikke deg full med kompiser. Dette liker ikke kjærester.

Også må du ikke glemme at mange "Jentunger" er litt merkelige, uten at jeg skal si noe mer om det. Jeg husker selv da jeg var på din alder (omtrent da dinosaurene la inn årene), da hadde jeg et heeelt annet syn på slike ting :)

Lenke til kommentar

Greit nok at dere er ærlige, men det er ikke nødvendig å mobbe gutten.

 

Jeg tror nok ikke at du elsker henne, selv om du kanskje tror det nå. Du kjenner henne bare ikke godt nok :) Men lag den bloggen du, det kan hvertfall hjelpe deg litt. Sette ting i perspektiv, og det er greit å få ut følelsene sine et sted.

 

Blogging kan være terapi for mange, så.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...