Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Ble sammen med utvekslingselev, reiste hjem dagen etter.


Anbefalte innlegg

Hei,

 

i går ble jeg sammen med ei jente som også er med på utveksling jeg er 14 og hun er et halvt år mindre og er engelsk. Det skjedde på en buss/båt tur rundt omkring for og vise hva norge har. Vi satt og hørte på musikk, jeg stakk hånden gjennom bussetet og holdt i ledningen for den datt ut av øret mitt hele veien. så litt sener så holdt hun plutselig i hånden min. jeg trodde det bare var tøys, men hun mente det. så gikk vi inn på en ferje hvor vi satt på siden av hverandre etter 5 minutter så gav hun liksom klem rundt meg og holdt meg godt fast. jeg synes dette er normalt (så mye som jeg tøyser med jenter så) så jeg bare gjorde det samme veldig koselig :) det var etter 1 time hvor det faktiskt skjedde skikkelig. vi satt bare der en gjeng på 6 og snakket (på engelsk) da vi bare så på hverandre. da forstod vi begge at vi var "sammen". vi satt som det en time til og forsatte turen i buss.

 

senere samme dag så ble jeg og min invitert over til hun og hennes hus. Vi satt på samme måte som på ferjen og koste oss. når jeg skulle gå så krøyp jeg liksom over "armleneren" på sofaen. hun tok tak rundt meg drog meg ned i sofaen med beina mine utfor og hode på fanget hennes bøyde hun seg ned kysset meg lett på kinnet (jeg hadde kysset henne tidligere på kinnet på same måte) jeg kysset henne tilbake. så gikk jeg og min.

 

Neste dag skulle utvekslingselevene reise tilbake til england. vi kom der 10:00 og stod alle sammen og snakket sammen bare at jeg og hun stod i en lang "klem". De gikk og skjekket inn bagasjen og kom til bake jeg sa hade til alle utenom henne, så gikk jeg for å si farvell vi klemte godt stod der og så hverandre inn i øynene og beundret hverandre. lærerene sa at de måtte gå lett kyss og farvell.

 

Nå lurer jeg på hvordan vi liksom kan holde forholdet videre? har aldri vært så forelsket som dette før (min 7. kjæreste siden 5. første siden slutten av 7. spørs hvordan du ser det men jeg ser det som mitt 2. seriøse forhold) jeg vet hun liker meg veldig godt også. vi passer godt sammen hun er akkuratt litt lavere en meg og vi liker samme musikk. hjelp meg vil ikke miste henne!!!

 

Tarald

 

EDIT: tok noen skrivefeil

EDIT2: la til om seriøse forhold

Endret av NarilS
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dere passer så godt sammen fordi hun er litt lavere og dere liker samme musikk? :p

Hadde det vært så enkelt.

 

Se på det som en flørt, det er umulig for dere å klare å ha et seriøst forhold mens dere er så unge og hun bor såpass langt unna. Hvordan vet du at hun ser på deg og henne som et forhold, og ikke bare tidsfordrivelse mens hun ikke var i England? Men det er godt gjort å få til et seriøst forhold på 2dager (:p), men tro meg; du vil møte noen andre.

Endret av Nemistwh
Lenke til kommentar

Bra at folk i allefall har forskjellige meninger hvis ikke hadde ikke denne siden finnes. Jeg er 14 år og i mine og mine venners er det et seriøst forhold som nok ikke kommer til å vare lenge. Beklager å lage så mange mistolkninger men norsklæreren er enig ned dere jeg suger i norsk. Selv om dere ikke synes noe om det kan dere iallefall hjelpe meg istedenfor å "slakte" meg. Er sikker på at dere alle er rundt 18 år og har en annen type oppfatning en en fjortiss har. Så jeg ber dere å være så snille å tenke dere inn i min plass. Grunnen til at jeg skrev så mye var får og få det ut like mye som å spør om råd. Jeg har fått helt forskjellige råd fra diskusjon at alt bare er noe piss osv. At jeg burde droppe det (hvis jeg ikke mistolker dere da) og mine venner sier at avstandsforhold er mulige men vanskelige og de sier PRØV. Men nå har jeg sittet her i 10 minutt og skrevet på iPhonen min så jeg stanser her. Håper på mer forstålelse og mer alderstilvente svar. Og til informajson det er IKKE mitt første avstandsforhold.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+19283741
Dere passer så godt sammen fordi hun er litt lavere og dere liker samme musikk? :p

Hadde det vært så enkelt.

 

Se på det som en flørt, det er umulig for dere å klarealigator å ha et seriøst forhold mens dere er så unge og hun bor såpass langt unna. Hvordan vet du at hun ser på deg og henne som et forhold, og ikke bare tidsfordrivelse mens hun ikke var i England? Men det er godt gjort å få til et seriøst forhold på 2dager (:p), men tro meg; du vil møte noen andre.

Hehe:) Må si meg litt enig med dette innlegget.

 

Beklager, men det er bare så enkelt som det er skrevet i innlegget.

Lenke til kommentar

Sannsynligvis kommer ikke dette til å funke. Hun gjorde det sikkert bare for moro. Om du fikk MSNen eller telefonnummeret hennes kan du jo prøve å gå derfra. Ellers er sjansene ganske små...

 

Jeg fikk begge vi snakker daglig. Og hun gjorde det ikke for moro skyld. Vanskelig å beskrive men på føyplassen rullet tårene frem selv om hun nesten aldri uttrykker noe sorg. Å nei det var ikke gledestårer :p

 

Og til andre milenium ( to tusen ) så var det faktisk så lett:P jeg kan ikke helt sette ord på det men jeg ble overasket da jeg så hvor enkelt det var.

 

EDIT: jeg vet at det sansynligvis ikke vil fungere men jeg spør etter råd så det kanskje kan; funger. Jeg vil ha råd slik at jeg kan øke sjansen fra minimal til liten.

Endret av NarilS
Lenke til kommentar

Jeg snakka med henne på msn i dag og spørte hvordan vi skulle gjøre det videre i forholdet. hu sa det rett ut vi kan ikke gjøre noe du bor i norge og jeg i england. vi snakket videre og så gikk jeg opp til mormor for å spise lunch.

 

når jeg spiste kvelds i dag peip det inn en melding: Tarald plz come in to msn please!! i love you so much!!

da fortalte hun om at hun hadde tenkt på meg som bare det og klarte ikke glømme meg hun hadde fortalt vennene sine om denne "fantastiske" (ja hun sa det slik uten "") kjeresten sin i norge og så sa hun at hun elsket meg VELDIG mye!

 

vi snakket videre om ting som dere ikke trenger å vite :p

Lenke til kommentar
Gjest jente15

Hun klarte ikke å glemme deg på 2-5 timer? Wow, da må hun jo virkelig elske deg!

 

Men du får vel fortsette å holde kontakten med henne da, og se hva som skjer.

Lenke til kommentar

Men du får vel fortsette å holde kontakten med henne da, og se hva som skjer.

det var faktisk over 48 timer og det hun sa først at det ikke ville fungere så ville hun snakke med meg og sa at hun var utrolig glad i meg osv... og du bør prøve avstandsforhold før du sier noe i mot det. det er faktisk ganske tøft! (tøft som i vanskelig)

 

EDIT: brukte quote

Endret av NarilS
Lenke til kommentar
Gjest Jente15

"Jeg snakka med henne på msn i dag og spørte hvordan vi skulle gjøre det videre i forholdet. hu sa det rett ut vi kan ikke gjøre noe du bor i norge og jeg i england. vi snakket videre og så gikk jeg opp til mormor for å spise lunch.

 

når jeg spiste kvelds i dag peip det inn en melding"

 

Det er 48 timer, ja.

Og ja, jeg har hatt avstandsforhold før. Men når dere bor såpass langt ifra hverandre og ikke engang har kyssa (tolker jeg iallefall etter innlegget), da tror ikke JEG at det kan bli noe serriøst.

 

Men lykke til da :)C

Lenke til kommentar

ja jeg har allerede skaffet plass å bo hvis jeg skal ned der :) driver på og skaffe meg tillatelse av foreldrene min.

 

PS: skal snart skrive blogg om forholdet for og holde venner oppdatert sikkert 20-25 forskjellige har spørt om forholdet og de spør stadig om oppdateringer. hvordan hørres det ut skal jeg legge link her og i såfall. (selv om få virker intreriserte ut om dette)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...