Gå til innhold

SirHartges eminente nerdemat


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ingen her som tar den late varienten, en kebab? Tar meg vel ca 7-8min å få en babb, bare ringe kebabsjappa først :p Ellers så går det mye i hamburgere her, med bacon på, masse bacon. Grandiosa er også digg...

 

For sommerhalvåret er det en helt annen sak, da er det koteletter/biff/flintsteik/annet kjøtt på grillen. Griller grønnsaker også. Og så blir det litt ris til med no saus over. Griller egentlig alt av mat, det blir sinnsvakt digg med grillsaus på.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

møkk, skulle aldri ha sett denne... skippa maten etter å ha vært ute i Stavanger da jeg tenkte at det er bedre å komme seg hjem... Jaja...

 

Men til temaet (har ikke orka å lese alle postene), har jeg finni ut at lasagne man varmer en times tid i ovnen er bra. Den er god og selvlagende; man mp vente en time på maten, ja, men da rekker man et par runder med et eller annet spill først :D

Lenke til kommentar

vel jeg får vel komme med mitt bidra også ( som jeg skal spise strax)

 

5 wiener pølser

5 chicagobrød (for pølser)

Jalapenos

reke/italiensk/potet salat

rå/stekt løk

 

Kok opp vann tilsett så pølser å la det trekke litt. pølser i brød, tilsett hakket jalapenos salat og løk så dig in. snadder

Lenke til kommentar
vel jeg får vel komme med mitt bidra også ( som jeg skal spise strax)

 

5 wiener pølser

5 chicagobrød (for pølser)

Jalapenos

reke/italiensk/potet salat

rå/stekt løk

 

Kok opp vann tilsett så pølser å la det trekke litt. pølser i brød, tilsett hakket jalapenos salat og løk så dig in. snadder

*får vann i munnen* mmm

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...