Gå til innhold

Hva av mat kan man finne i naturen nå?


Anbefalte innlegg

Hei, jeg og noen kompisser har tenkt til å være ute i naturen hele helga uten noe annet enn et forstørrelsesglass og klær.. men på denne årstiden, hva kan vi finne av mat? er det beste maur og bark? er det noe vi børe passe på så vi ikke dauer av å spise galt ting? hadde være veldig greit om dere svart for fordi vi stikker snart! :D

 

Tusen takk for tips og råd

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 4 uker senere...
  • 2 uker senere...

Kom hjem fra en slik tur i dag faktisk. Ett døgn uten mat, med kun det man står og går i samt samekniv og jokkastikke. Var helt topp. Kjente nesten ikke sulten i det hele tatt. Bygga bivuak like ved et drikkevann, så vi hadde tilgang på rent vann hele tiden, noe som er alfa omega for at en slik tur skal bli vellykket. Skal definitivt ut på en lignende tur igjen, selv om det var utrolig deilig å komme hjem å slenge en grandis i ovnen :)

Lenke til kommentar
Hva spiste dere?

 

Vi spiste en håndfull blåbær hver på turen inn mot stedet hvor vi skulle slå leir. Prøvde å få fisk med hjemmelaga fiskestenger (pinne med sen og insekter som agn), men uten hell. Så for å få litt næring på kvelden, kokte vi vann med furunåler oppi. Smakte fortreffelig :) I og med at vi kun skulle være ute ett døgn, hadde det ikke gjort stort om vi ikke hadde spist i det hele tatt. Så lenge du har rikelig med vann, så går det greit ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...