Gå til innhold

Kulturo: Trailer: Reisen til jordens indre 3D


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det som jeg koste meg mest med var alle det rare utstyret de hadde med seg. At ting var så høyteknologsik men samtidig så gammelt. Hvertfall slik jeg husker boken. Denne må leses på nytt nå tror jeg.

Prinsipet jeg mener de skulle ha laget filmen på er mer av den typen de bruker i:

Steamboy

Sky Captain and the World of Tomorrow

The League of Extraordinary Gentlemen

The Golden Compass

 

Jeg tenker ikke på at den ene filmen er anime og at de andre brukes det mye blue/green screen. Men det liksom det at tingen ser gamlet ut men har noen helt synsyke funksjoner.

Slik som trailern så ut så tror jeg hele filmen blir en bløff.

Endret av MoDzoNa
Lenke til kommentar
men, men hvor er mantelen!?! hvis de er i jordas sentrum!? hvor er magma, lava, ild, varme, død og fordervelse?!

 

Det har tydeligvis veket plass til fordel for forfatterens meget frie fantasi :p

Jules Verne forutså en rekke teknologier man ikke hadde på hans tid, men bommet som du ser i dette tilfellet. Bøkene hans er fremdeles svært kjent, til tross for at de er skrevet for over 100 år siden. Dette kommer av at de er spennende lesning for store og små gutter, selv om film kanskje er mer pop i visse kretser. Jeg nevner i fleng "Jorden rundt på 80 dager", "En verdensomseiling under havet" og "Tsarens kurér".

Lenke til kommentar

Jules Verne så til og med for seg en 100 meter lang kanon gravd ned i jorda til å skyte ut små romskip. Han tok riktignok ikke G-krefter med i beregningene, men skjønte at man ble vektløs i rommet, laaaaaang tid før Sputnik ble sendt ut i bane.

 

Filmen ser noe billig ut, ja, men litt googling sier at den bruker samme 3D-teknikk som Chicken Little, altså ikke rød/grønn-dritten de fleste av oss kjenner.

 

Dessuten, dette er vel en hel del mer troverdig en The Core (Jorda's kjerne snurrer rundt for å stoppe mikrøbolger fra sola LOL)

Lenke til kommentar

Skjønte av teksten at det var en Jules Verne bok filmatisering det var snakk om, ble derimot skuffa når jeg så traileren. Har lest boka og dette er ikke helt i nærheten av stemningen eller historien engang, hvorfor må de voldta Jules Verne sine bøker på denne måten? Er så vanvittig irriterende, hadde ikke vært så vanskelig og følge boka etter punkt og prikke egentlig...

 

Sitter egentlig og venter litt på flere filmatiseringer av Jules Verne sine bøker. (En verdensomseiling under havet, hemmelighetsfulle øya osv, de første filmene er begynt og bli litt gamle) Forhåpentligvis i fremtiden engang gjør noen en ordentlig jobb og lager gode filmer av dem.

Lenke til kommentar
Skal nok se denne selv om jeg ble skuffet over enda en filmatisering.

Det er jo allerede mange filmatiseringer som er gode nok.

Eneste grunnen til jeg egentlig kommer til å se den er at Brendan Fraser er med.

Brendan Fraser er god nok grunn til å ikke se filmen spør du meg. Traileren er nok en grunn til å ikke se den.

Det eneste som er grunn til å se filmen er boka den er basert på.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...