Gå til innhold

HK med SLI + Quad = Å be om problemer?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette har jeg ikke hørt noe om, så det er nok ikke noe å tenke på. Har det vært et problem så er det iallefall fikset nå gjennom ny biosversjon.

Les dokumentene for biosoppdatering på det HK du tenker å kjøpe. Der står alt som har vært et problem, og som er fikset.

 

Hvis det har vært et problem så må du oppdatere bios så fort du får PC-en igang. Ny bios og veiledning for installasjon finner du på produsentens internettside.

Lenke til kommentar

Hvis det er Intel cpu du skal ha så er det generellt mye kluss med alle Nforce kort, men med Nforce 7xx serien fungerer ikke quad cpu´er noe dårligere enn andre cpu´er.

Men disse kortene kan være skikkelig trøblete å ha med å gjøre - særlig ved overklokking. Skal du overklokke bør du ha ganske mye erfaring med det fra før. De har også ganske lett for å plutselig ta kvelden uten spesiell grunn - men det er jo det man har garanti for ;-)

Lenke til kommentar
Takker for alle svar

Har nå gått til innkjøp av et Asus P5KC hovedkort basert på P35 for å være på den sikre siden

 

Bare bemerker kjapt her at du har kjøpt et HK med intel-brikkesett. Det er et stort skille i bransjen mellom intel-brikkesett og nvidia-brikkesett likt til det mellom AMD og Intel.

 

Saken her: nvidia har SLI, intel har ATI's Crossfire (som er litt vittig: AMD eier ATI). Det vil si at du på p35 blir tilbøyelig til å kjøre crossfire.

 

Noen erfaring med flere skjermkort har jeg derimot ikke, så jeg vet ikke om det er dødsens krav at du må kjøre ati/crossfire på p35. Kan noen bekrefte at p35 fullstendig utelukker SLI?

Lenke til kommentar

Alle Intel 775 chipset utelukker SLI - hvis Nvidia skulle tillate SLI å bli kjørt på Intelchipset ville det i praksis bety øyeblikkelig selvmord for Nforce LGA775 chipset/hovedkort - folk kjøper ikke dyre og klart dårligere hovedkort hvis de ikke må.

Du kan kjøre SLI på Intel Skulltrail platformen (lga771), men det er ikke akkurat en budsjettplatform....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...