A.J Green Skrevet 1. juni 2008 Del Skrevet 1. juni 2008 Big Spender evt Special på Beach Club(Aker Brygge) eier det aller meste. Lenke til kommentar
vargaz Skrevet 1. juni 2008 Del Skrevet 1. juni 2008 Ja, for det hørtes jo utroolig billigt ut.. Lenke til kommentar
guardianpegasus Skrevet 1. juni 2008 Del Skrevet 1. juni 2008 Her er forøvrig en butikk jeg har funnet som har mange varer som jeg ikke finner i min dagligvarebutikk. http://www.supermarket.no/shop/ Fin side. Mye rart jeg ikke har sett på lenge. Noen ting jeg ikke har sett i det hele tatt faktisk. Når det gjelder ost er det Jarlsberg som er absolutt best, men vet at mange synes den smaker for mye. Når den er fast, så ja, da synes jeg også den smaker litt mye. Men smeltet synes jeg faktisk Jarlsberg er best. Da skjer det noe spesielt med smaken. Skal du spise ute må du prøve Jack Daniels Burger på TGI Friday's. Om man ikke liker Jack Daniels da? Lenke til kommentar
РЦП-88 Skrevet 1. juni 2008 Del Skrevet 1. juni 2008 Skal du spise ute må du prøve Jack Daniels Burger på TGI Friday's. Om man ikke liker Jack Daniels da? Du trenger ikke det. Sausen er GOD! Lenke til kommentar
vargaz Skrevet 1. juni 2008 Del Skrevet 1. juni 2008 (endret) Cyberlan i namsos har knallgode burgere.. dvs. avogtil.. problemet er hvem som lager den. Noen ganger kan de være topp, andre kan de bare være tamme. De er også ekstremt gjerrige på pommesfritten. Det som gjør burgeren dems god er dressingen. Hvem vet hva det er i den? Skulle gitt mye for den oppskriften. Er det noen som har noen gode burger dressing oppskrifter rop ut! En god dressing gjør utrolig mye med burgeren. Endret 1. juni 2008 av vargaz Lenke til kommentar
daruu Skrevet 1. juni 2008 Del Skrevet 1. juni 2008 En kompis av meg fikk kjøpt en pose med hamburgere av ett gatekjøkken her i området. å de var ihvertfall fryktelig gode, selv om man grillet de Skal se om jeg finner ut hva slags merke det var, for mener det var mulig å bestille de selv også Lenke til kommentar
guardianpegasus Skrevet 3. juni 2008 Del Skrevet 3. juni 2008 Reklame på TV nå istad.. Big One Restaurant Burger. Større og saftigere... tja... lurer på om de ikke også burde reklamert med "Større, saftigere, og med mer brusk". Vi får se... blir vel til at jeg prøver den Lenke til kommentar
vargaz Skrevet 3. juni 2008 Del Skrevet 3. juni 2008 Big One burgeren synes iallefall jeg ble litt for tamm... ikke det helt store for min del.. Lenke til kommentar
StaBBer Skrevet 3. juni 2008 Del Skrevet 3. juni 2008 (endret) Denne skal nok testes ja. Endret 3. juni 2008 av StaBBer Lenke til kommentar
Insomniatic Skrevet 3. juni 2008 Del Skrevet 3. juni 2008 (endret) Big One ser bra ut, jeg skal nok prøve den snart Endret 3. juni 2008 av Latterkongen Lenke til kommentar
Jooakim Skrevet 13. juni 2008 Forfatter Del Skrevet 13. juni 2008 Okay, jeg tenkte å prøve på å lage burgere fra bunnen. Jeg har lest på ingrediensene til burgerne på Meny og Coop Mega (slike de har laget selv), og på Coop sin, var det både potetmel, kavring og melk oppi. På meny sin, var det brødrasp (eller noe lignende) og vann. Har noen av dere erfaring med hvor mye kavring/brødrasp det bør være oppi? Og hva er best vann eller melk? Jeg har prøvd å lage burger før, men da ble den veldig veldig kompakt, og den løsnet fort fra hverandre. Jeg har funnet ut at det kan komme av tre grunner: 1) For svak varme i begynnelsen. 2) Ikke noe som kan binde sammen (potetmel, kavring eller brødrasp). 3) Jeg blandet kanskje for godt, slik at det ble deig. For hvordan skal jeg kunne blande sammen krydder (og evt. annet) med karbonadedeigen uten at den blir så veldig deigete? Jeg tenkte også på å lage hamburgerbrødene fra bunn, og jeg fant flere oppskrifter, men alle lignet veldig: Antall porsjoner:6-8 stk. Ingredienser: 5 dl hvetemel eller finbakstmel ½ pk gjær 2½ dl vann 3 ss olje ½ ts salt 2 ss sesamfrø Vil det funke å fryse ned disse hamburgerbrødene? Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324 Skrevet 16. juni 2008 Del Skrevet 16. juni 2008 Så Per Morberg fra Rederiet lage hamburgere på TV.......lol Lenke til kommentar
omp9 Skrevet 3. juli 2008 Del Skrevet 3. juli 2008 Noen som vet hvor jeg får kjøpt cheddar ost i skiver? Lenke til kommentar
medlem-90636 Skrevet 29. juli 2008 Del Skrevet 29. juli 2008 Jeg synes generelt mine burgere er bedre enn mc og king. Jeg bruker frossenbrugerene til nordfjordkjøtt tror jeg. Og great taste sine grove brød. De har fine som også er gode. Alt sammen finner du på rema. Denne støttes. På rema selger de store hamburgerbrød som er ufattelig gode. Bruker også frossenburgere fra Nordfjord, men andre typer funker også. Tror man får 10 frosne for ca 80 kroner. Lenke til kommentar
shabador Skrevet 1. august 2008 Del Skrevet 1. august 2008 (endret) Er det noen som har noen gode burger dressing oppskrifter rop ut! En god dressing gjør utrolig mye med burgeren. Ikke en oppskrift akkurat, men den beste dressingen man får er Fader Martin's hamburgerdressing (for guds skyld: ikke selskapsdressingen!). Ikke den mest usunne dressingen heller. Pleier få kjøpt den på blant annet Kiwi og Spar butikker. Av frossenburgere må jeg si meg enig at Nordfjord har de beste. Endret 1. august 2008 av shabador Lenke til kommentar
medlem-90636 Skrevet 1. august 2008 Del Skrevet 1. august 2008 Når jeg skal ha skikkelig god hamburger, lager jeg burgenren selv. Melk, potetmel, 400gram kjøttdeig og krydder Lenke til kommentar
Liberalistiske Samebror Skrevet 1. august 2008 Del Skrevet 1. august 2008 lag den fra bunnen av Lenke til kommentar
Jooakim Skrevet 1. august 2008 Forfatter Del Skrevet 1. august 2008 L_C: Hvor mye potetmelk og melk bruker du på en pakke kjøtt- eller karbonadedeig? Lenke til kommentar
medlem-90636 Skrevet 3. august 2008 Del Skrevet 3. august 2008 Denne oppskriften bruker jeg både til hamburgere, kjøttkaker og "Kjøttbrød". 450-500 gram kjøttdeig 2,5 spiseskjeer potetmel 1 ts salt 0,5 ts pepper 0,25 ts. muskat (kan sløyfes) 1,5-2 dl melk Kan blande i finhakket løk for ekstra smak. For å lage hamburgere tar jeg plastfolie og har litt vann på, og så væter jeg hendene mine. Tar en dæsj med "farse" og legger på foliet, og bretter folie over og trykker slik at den blir passe stor og passe tykk. Lenke til kommentar
Jooakim Skrevet 3. august 2008 Forfatter Del Skrevet 3. august 2008 Nice - takk for svar! :-) Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå