Gå til innhold

Haze demo, hva syns dere?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Akk og ve, hazedemoen definerer ordet "middelmådig". Tror de hadde solgt bedre ved å ikke gi ut demo først, men man må jo applaudere ærligheten deres. :D Utifra demoen kan jeg ikke se noe som helst som vil få det til å stikke seg ut av mengden, og hvorfor i all verden er dette spillet PS3 ekslusivt??

Endret av XDamage
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+130498

det største problemet er at det tar så forbanna lang tid å laste ned på ps3. har holdt på over 2 timer nå og er på 60% er 6mb linje

Lenke til kommentar

Syns rett og slett det er merkverdig at folk kan påstå at dette kan måle seg med grafikken i Uncharted. Til og med jungelen i Halo 3 ser bedre ut enn det vi får servert her, garfikken i det spillet kan diskuteres med det har i det minste ein flott og "stor" stil.

Lenke til kommentar
og hvorfor i all verden er dette spillet PS3 ekslusivt??

 

Det er vell eksklusivt fordi att enten så har sony putta penger i lomma på utvikler eller så har utvikler skjønt att dette bare er ett middlemådig spill som ikke har sjans på 360

 

Ja, Sony må ha kjøpt ekslusiviteten på konkurssalg eller noe. Hvis ikke

burde de strekke opp de ansvarlige for kjøpet noe helt sykt. :D

 

Men at et middelmådig spill ikke har sjangs på 360 er vel å dra den litt langt. Turok vil jeg tro har solgt mye bedre på 360 f.eks, i forhold til antall % av brukerbasen som har kjøpt det.

Haze må da i det minste være bedre enn Turok. ;)

Endret av XDamage
Lenke til kommentar

Etter å ha spillt gjennom Haze demoen et par ganger siden release i går, både enspiller og flerspiller på tre forskjellige vanskelighetsgrader får jeg vel si som de fleste andre.

 

Følelsen jeg sitter igjen med er "Just another FPS", men hva kan man egentlig gjøre utav et FPS spill som allerede ikke er gjort i en eller annen sammenheng.

Grafikken er ikke noe av det helt store, men heller ikke rett ut dårlig, det er "helt ok". Vi får helt sikkert se utgivelser med bedre grafikk når teknologien i maskinen blir tatt i bruk og utnyttet til det fulle. Spillet har god flyt, til og med ved flere spillere, diverse granateksplosjoner, flammehav og åpen ild fra alle kanter.

 

Nectar er en morsom liten sak, det krydrer litt ekstra på den generelle FPS-følelsen, men det er rent konseptmessig noe man egentlig har sett tidligere (Løpe raskere, sikte bedre, se lenger, knuse fiender "melee").

 

Jeg får følelsen av å faktisk være bak visiret på hjelmen i drakten når jeg setter meg ned for å spille, utvikler har gjort en god jobb med å trekke spilleren inn i spillet.

Våpenfølelsen er ikke det helt store, men greit nok, DualShock 3 (Om dette støttes) hadde kanskje gjort det lille ekstra for skikkelig innlevelse. Hadde vært fint om man fikk se flere våpentyper, ikke bare assault.

 

Effektene generelt og når man innhalerer en kraftig dose "Nectar" merkes godt og man føler klart en endring på spillfiguren annet enn "superkrefter" (Blur-effekt, litt ekstra risting og humping i POV når man beveger seg osv.).

 

Om jeg går til innkjøp av Haze blir det vel hovedsaklig pga. tre ting.

 

* PS3 exclusive

* Opp til 4 player co-op (Langt ifra nok spill med "native" støtte for co-op campaign over både LAN og internett på markedet. Alltid en opplevelse å sitte sammen med en vennegjeng (Og ukjente for den saks skyld) og plaffe løs)

* Et greit konsept, Nectar og historien i spillet virker interresant (En elitesoldat som sakte, men sikkert realiserer at noe er galt og vender ryggen om for å kjempe mot korrupsjon, kanskje litt vel klisjè men jeg liker det)

 

Får vel vente på omtalelser, jeg er ikke helt overbevist, nå skal det sies at jeg ikke hadde noen som helst forventning til spillet, forventninger ender ofte opp på det negative.

Endret av Sheel
Lenke til kommentar

Etter å ha spilt demoen et par runder sier jeg meg enig med de fleste her. Helt middelmådig. Helt greit, men ingen stor opplevelse. COD 4 scorer høyt på variasjon og grafikk. Denne demoen scorer lavt på begge. Det er imidlertid en demo, så det er mulig at storyen i hele spillet vil løfte det hele til topps? Ingen bråhast med å kjøpe i alle fall, men det kan skje. Har skjedd verre ting.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...