Gå til innhold

Den Store Oljepris-tråden


kilik

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

http://www.opticanada.com/

 

Opp 30 % i dag, selskapet er ned 95 %.

 

Det er et sig av likviditet inn i markedet, det er mye på grunn av tiltakene fra den sveitsiske sentralbanken. Det politiske presset i Japan er enormt. Det samme vil skje der. Resultatet kan bli at boblen drevet av likviditet fra 2003, våkner tilbake til live. Franc har svekket seg fra 6 kroner til 5.80 på noen timer. Dette er "fuck off", fra den sveitsiske sentralbanken til alle som har penger plassert i franc. Det garanterer at alle som har flyktet inn i franc, kommer til å flytte pengene inn i noe annet.

Endret av festen
Lenke til kommentar

En del opp igjen i dag til $50.

 

Saudi-Arabias oljeminister Ali al-Naimi mener at en oljepris på 40 dollar pr fat er for lavt og markedet trenger et intervall på 60-75 dollar pr fat for at marginale produsenter av etanol, oljesand og tung olje skal kunne fortsette.

Lenke til kommentar

Jeg tror olje vil ligge mellom 100-130 dollar.

 

Jeg baserer det på en sammenligning med Asia Krisen. Det var ikke olje i seg selv, men pengene som ble trykt opp som gjorde at olje var dyrere etter krisen sammenlignet med før.

 

Jeg tror på en repetisjon av det som skjedde mellom 1997 til 1998, og så mellom 98-2000. Det er perioden mellom 1998/1999 til 2000 som skal gjenta seg, når olje kom fra 8 opp til nesten 40 dollar, bare at nå starter det på 35, ikke 8 dollar.

 

oil_price_jun_08.gif

Endret av festen
Lenke til kommentar

Det vil antageligvis komme et større volum inn når spekulantene kommer for fult inn i "long" only, futures produktene. Det vil sikkert bli satt igang tiltak for å bremse spekulasjonen, og inflasjonen kan bli svært høy i USA, også her. Det er en voldsom økning også i sukker og andre råvarer. Det er helt klart at dollaren mistet sin "safe haven" status i går, og at det betyr at dollaren skal prises mer realistisk. Det trenger ikke bare å gjenspeile det nivået dollaren var på, men også alle pakkene, osv, alt kan komme på en gang.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...